Familieferie på Madeira

Madeira er det perfekte sted at tage børnene med hen. Det er en stille og fredelig ø, der er som skabt til en familieferie. Samtidig er der alle muligheder for at være aktive sammen på ferien. Alt efter børnenes alder kan man tage på vandreture eller mountainbiketure sammen, eller måske på snorkel- eller fisketur.

Er der mindre børn med på ferien, vil de helt sikkert synes om et besøg i Quinta das Palmeiras, hvor der er en mini-zoo og en mini-botanisk have. Både små og store børn og såmænd også de voksne vil uden tvivl have en god dag i temaparkerne Madeira Theme Park, der fortæller om Madeiras kultur, historie og traditioner, i Madeira Magic, der blandt andet har en videnskabsafdeling med 3D-film og planetarium, og i Madeira Story Center, der tager de besøgende med på en virtuel rejse gennem tiden. En tur i vandland vækker altid begejstring – så en tur i Santa Cruz Aqua Park vil børnene helt sikkert være med på.

En smuk sejltur på en solrig dag er helt sikkert noget, som alle generationer kan blive enige om på en familieferie til Madeira. Måske skal det være en hval- og delfinsafari – det vil da være en oplevelse for alle. Eller hvad med et pirattogt i en kopi af Christopher Columbus’ skib.

Unikke hideaways på Madeira

Hvis du har lyst til at opleve Madeira på en familieferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways på Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i på Madeira.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller