Hotelanmeldelser af Castanheiro Boutique Hotel

Læs personlige anmeldelser af Castanheiro Boutique Hotel som ligger i Funchal. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castanheiro Boutique Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Et fantastisk dejligt hotel

Et fantastisk dejligt hotel som ligger lige midt i byen med gå afstand til alle ting. Der serveres et dejligt morgenbord med alt, hvad man kan tænke sig. Hotellet har en skøn tagterrasse med en flot udsigt over byen og her er plads til dejlig afslapning. Super rengøring og betjening af alle på hotellet.
10,0

Hotellet man vender tilbage til

Her føler man sig hjemme. Personalet har en sjælden evne til at tage sig godt af gæsterne. Hotellet er meget smagfuldt indrettet og består af flere bygninger med en hyggelig gårdhave og udendørs restaurant, og der er desuden en tagterrasse med en lille swimmingpool og café. Værelserne er store og velindrettede med et stort badeværelse. Hotellet ligger centralt i den gamle bydel.
9,7

8,8

Meget godt hotel

God belligenhed og nyistandsat God restaurant og et sødt personale En lidt trang p kælder
9,5

Fin rejse og dejligt hotel

8,5

Dejligt ophold på Madeira

9,0

God ferie på Madeira

Det var anden gang, vi boede på Castanheiro Boutique Hotel. Vi var meget spændte på, om de kunne leve op til vores store forventninger anden gang, og vi blev ikke skuffet. Vi blev faktisk behandlet som venner af huset og modtaget med stor gensynsglæde. I år havde vi stor glæde af den hjælp, vi fik til at arrange taxature på Madeira. Receptionschefen lavede en rute sammen med os og fandt den helt rigtige engelsktalende chauffør. Hotellet havde ligesom sidste år forskellige arrangementer, som vi deltog i, bl.a. med levende musik og champagne til et fyrværkeri over havnen, som vi så fra hotellets tagterrasse. Hotellet er meget velindrettet med mange muligheder for at sidde og nyde det.
10,0

9,6

Superhotel i Funchal

Castanheiro Boutique Hotel levede i den grad op til vore forventninger. Beliggenheden kan ikke være bedre, lige midt i centrum af byen, men alligevel uden trafikstøj. Hotellet har en diskret luksus og et meget hjælpsom personale (taler godt engelsk). Alt er nyt og flot indrettet. Vi havde en junior suite, med ekstra plads, lille køkken og balkon. Pool på 5. sal er et scoop - og med en fantastisk 360 gr. udsigt over Funchal. Meget anbefalelsesværdigt hotel.
9,2

Perfekt beliggenhed

Hotellet ligger fuldstændig perfekt i den gamle by, hvor man er tæt på det hele når man skal ud at spise om aftenen, men også tæt på de offentlige busser så man kunne komme rundt omkring.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,4 af 10
Baseret på 10 anmeldelser