Hoteller på Madeira

Hos Hideaways håndplukker vi alle hoteller og det gælder i høj grad også hotellerne på Madeira. Vælg selv om du vil bestille en rejse med fly og hotel eller selv klare transporten og "kun" bestille hotel ophold. Du finder priser på alle hoteller i søgemaskinen og kan læse vores personlige beskrivelse af alle hotellerne.

Se priser på rejser med fly og hotel til Madeira

Udvalgte hoteller på Madeira

Jeg har her udvalgt nogle af mine favorit hoteller på Madeira og der har også sneget sig et par ferieboliger ind på listen for dig som ønsker at bo i en feirelejlighed. Husk du også kan læse gæsteanmeldelser her på Hideaways, og på Trustpilot.

Quinta Mãe dos Homens

Quinta Mãe dos Homens ferielejligheder har jeg samarbejdet med i mere end 10 år, og hos Hideaways har vi mange stamgæster der vender tilbage til Maria og hendes lille oase med en af de bedste udsigter over Funchal. Er du på jagt efter en feriebolig af god kvalitet, med en fantastisk beliggenhed, til en yderst fornuftig pris så vil jeg anbefale dig at læse mere om Quinta Mãe dos Homens.


Hotel Quinta Mirabela

Hotel Quinta Mirabela er det hotel vi sælger flest rejser til, og jeg forstår godt hvorfor. Officelt har Mirabella 5 stjerner, men som du kan læse i min beskrivelse skal du bestemt ikke lade dig afskrække af stjerne, for her hersker en meget hyggelig og familiær feriestemning. Hotellet er som nævnt meget populært hvorfor jeg vil anbefale dig at bestille din rejse i god tid.

Hotel Quinta do Furão

Hotel Quinta do Furão er en perle som ligger på den nordlige del af Madeira.

Foto: Hotel Quinta do Furão ligger smukt helt ud til nordkysten

Casa das Hortencias

Casa das Hortencias er et rigtig hideaways og hos Bella er jeg ganske sikker på du vil føle dig godt hjemme på din ferie. Bella kan ved første indtryk virke lidt skør, men tro mig det er langt fra tilfældet, tværtimod er Bella som ejer Casa das Hortencias et menneske der vil gøre alt for at hendes gæster nyder opholdet.

Estalagem Ponta do Sol

Estalagem Ponta do Sol her bliver jeg aldrig træt af at komme på besøg, det er et fantastisk hotel. Alene udsigten er hele rejsen værd og jeg kan bruge timevis på at sidde og nyde den. At Estalagem Ponta do Sol så også har et rigtig godt køkken, smukke værelser og et meget venlig personale der gør alt for at du trives er jo også værd at tage med.

Hvad er et hotel hos Hideaways

For os i Hideaways er et hotel ikke bare et hotel; derfor har vi personligt håndplukket de hoteller på Madeira, som ikke bare lever op til vores krav om at være fremragende hoteller, som vi har lyst til at vende tilbage til, hvis vi selv var gæst, men også hoteller, der alle lever op til vores krav om at være et genuint hideaway.

Et hideaway er et åndehul, hvor du kan slappe af og holde din ferie i dit eget tempo, gemt væk fra masseturismens hvirvlende strømme. For at et hotel kan indgå i vores katalog som hideaway-hotel skal det leve op til en række krav, blandt andet skal det have gode fællesarealer, en pool og et forholdvist lavt antal værelser (normalt max 50 stk.). Vi kigger også på, om hotellet har en vis autencitet, rustikhed, og charme, eller nogle unikke omgivelser.

En tæt tilknytning til lokalområdet kan også tælle med i vores vurdering, da vi lægger vægt på, at vores gæster kan opleve lokalområdets kulturelle og gastronomiske traditioner, og vi er altid på udkig efter familiejede hoteller, da disse ofte har en mere afslappet og personlig atmosfære end de store hotelkæder. Et hotel med en god forhistorie eller et værtspar med en særlig livshistorie er også altid noget, vi er på udkig efter.

Alle vores hoteller på Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser. Du kan her se en liste over alle vores hideaways på Madeira og læse en beskrivelse af hvert hotel (scroll ned i bunden af den linkede side):

 

Kort information om Madeira

Madeira er hovedøen i en øgruppe bestående af Porto Santo, samt de to ubeboede øgrupper Selvagensøerne og Desertasøern, foruden naturligvis øen Madeira selv. Øgruppen ligger midt ude i Atlanterhavet, 400 kilometer nord for Tenerife, og er EU´s mest yderligt beliggende region. Med denne afsides beliggenhed, fjernt fra det europæiske fastlands-kontinents epicentre, er Madeira i sig selv ét stort flydende hideaway og er derfor et ideelt sted at opdage unikke hideaways-hoteller.

Madeira loker også med et enestående subtropisk klima med en jævnt høj gennemsnitstemperatur hele året rundt - næsten altid et sted mellem 17-23 grader - som gør øen ideel for rejser hele året rundt; ikke mindst, når vejret ikke er godt i Danmark.

Men den helt store attraktion på Madeira er den fantastiske natur: Madeira opstod oprindeligt - ligesom Azorerne og De Kanariske Øer - som et resultat af vulkanisk aktivitet, og den vulkaniske undergrund har bogstaveligt talt givet grobund for en stor frugbarhed, som faktisk gjorde, at øen var dækket af tæt subtropisk skov, da den første gang blev opdaget (formodentligt af fønikerne i det sjette århundrede f.Kr.). Denne skov, der iøvrigt gav navnet til Madeira, idet madeira på portugisisk betyder træ, blev siden ryddet for at give plads til afgrøder og de mange dyrkede terrasser, som er bygget på øens stejle, grønne bjergevægge; men der er stadig spor af denne urskov tilbage på øen, og det rige dyre- og planteliv eksisterer også stadigt i stort omfang.

Idag er øen også gennemkrydset af et kæmpemæssigt netværk af vandingskanaler, kaldet levadaer, som forsyner de mange terrasseformede marker på øen med vand og som desuden fungerer som vandrestier.

Og så har Madeira i Funchal en smuk og charmerende hovedby, som byder på en række interessante kulturelle og historiske seværdigheder, foruden et væld af fremragende restauranter, hvor du blandt andet kan smage på den berømte Madeira-vin.

Andre rejsemål og hoteller i Portugal

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Portugal, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Portugal, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Portugal, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Azorerne, Lissabonkysten, i Alentejo, Midtportugal, Nordportugal, Algarve og i hovedstaden Lissabon. Husk du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på jeres ferie.

Bestil et uforpligtende tilbud

Informationer som er indsamlet omkring kundeanmeldelser ændre sig løbende og er derfor vejledende. Informationerne om ovenstående hoteller er indsamlet i september måned.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér