Vandreferie på Madeira

”Jeg kender ingen tanke så tung, så man ikke kan gå sig fra den,” skrev filosoffen Søren Kierkegaard for mange år siden. Og hvis man er typen, der tager på vandreferie, kan man forstå, hvad han mener. De bedste ideer kommer altid, når man bevæger sig. På Madeira er der vandreruter nok til et halvt liv. Både krævende ruter op til øernes højeste punkt Pico Ruivo i over 1800 meters højde, og fladere stier langs havet.

For dem, der har maven til det, er der smalle vandrestier, med lodrette fald flere hundrede meter til den ene side og en klippevæg til den anden. Til de mere moderate, har øerne mere end nok at byde på. Hvad med 25 naturlige vandfald, der lander i smukke, klare søer på en vandretur gennem skoven ved Rabacal? Fra hovedbyen Funchal kan rigtig mange vandreruter nås med offentlig transport eller taxa, mens mere afsides ruter og steder kan kræve man lejer en bil og starter dagen med en scenisk køretur til der, hvor stien begynder.

Husk vandresko, en lille rygsæk til dagsture og en jakke, og glæd dig til den behagelige følelse af træthed og appetit med god samvittighed efter en hel dags vandring i Madeiras fantastiske og afvekslende landskab.

>> Læs mere om vandreferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér