Billeje i Nordportugal

Rejser du til den nordlige del af Portugal er det oplagt at have en lejebil til rådighed i ferien. Få her vores tips og informationer om billeje i Portugal.

Porto, Douro-dalen og Guimarães er nogle af de spændende steder, du kan besøge med billeje i Nordportugal. En lejebil giver dig dog mulighed for at lave udflugter til mere ukendte perler i denne del af Portugal og ikke mindst til at tage på opdagelse i dit helt eget tempo. Du kan finde den billigste billeje til din rejse med Hideaways i vores søgemaskines andet trin, hvor vi har gjort det let for dig at vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne i søgemaskinens oversigt, inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje i Nordportugal.

Lufthavne:

Har du tænkt dig at benytte billeje i Nordportugal, er det i de fleste tilfælde mest oplagte at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Så kan du køre direkte til dit hotel og er klar til at tage hul på en oplevelsesrig ferie i den portugisiske hovedstad. Bestiller du din lejebil hjemmefra, har du desuden den bedste chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker i Nordportugal.

Porto Lufthavn

Porto Lufthavn (OPO), kendt som Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, ligger 11 kilometer fra Portos bymidte. Porto Lufthavn den tredjestørste i Portugal efter lufthavnene i Lissabon og Faro. I lufthavnens ankomsthal finder du blandt andet biludlejningsselskabernes udlejningskontorer. De fleste som rejser til Nordportugal, vælger da også at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. AutoEuropa har dog også udlejningskontorer i selve Nordportugal, som du også kan vælge i søgemaskinen.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et udlejningskontor i Nordportugal, kan du i søgemaskinen hos her på Hideaways frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale og lokale biludlejningsselskaber. For at tilbyde dig den billigst mulige billeje i Nordportugal, har vi hos Hideaways Rejser valgt at samarbejde med biludlejeren AutoEurope. Dette selskab er kendt for at deres gode kundeservice og ikke mindst lave priser. Vi har desuden i samarbejde med AutoEurope, som har et stort kendskab til billejemarkedet i Nordportugal, frasorteret udlejningsselskaber, som måske nok er kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt ikke leverer en tilfredsstillende service.

Du kan få mere information om AutoEurope her

Priser

Priserne på billeje i Nordportugal, som du finder i søgemaskinen her hos Hideaways, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet angives i lejebetingelserne. Det betyder, at du kan udforske Nordportugal med ro i sindet uden bekymringer om kilometerforbrug. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og eventuelt tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være samarbejdet med AutoEurope har vi mulighed for at tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler i Nordportugal. Som udgangspunkt er lejebilerne, du ser i oversigten, opdelt i størrelses-kategorier. I Nordportugal vil udvalget hos AutoEurope typisk inkluderer bilmærker som Peugeot, Volkswagen, Toyota og Opel. I Nordportugal og resten af Portugal inkluderer lejebilerne fra AutoEurope et bredt udvalg af modeller lige fra små biler med plads til to personer op til store, rummelige minivans med plads til 9 personer. Har du blot brug for den billigst mulige lejebil til din ferie i Nordportugal, finder du den i mini- og economy-kategorien. I disse kategorier finder du prisvenlige lejebiler såsom Volkswagen Up og Renault Twingo. Rejser du med hele familien eller en større vennegruppe, er det naturligvis mere oplagt at vælge en af de større bilmodeller. I søgemaskinen her hos Hideaways, kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer såsom en Opel Zafira. En ferie med billeje i Nordportugal er naturligvis også en chance for at supplere de unikke hideaways med køreoplevelser udover det sædvanlige. Lej for eksempel en Peugeot 207 Cabriolet, hvor du kan slå taget ned og få fuld udsigt til de smukke omgivelser.

Oplevelser i Nordportugal med billeje

En ferie i Nordportugal byder på både storbyliv og uberørt natur, alt sammen noget du kan opleve med billeje. Med din egen bil i ferien slipper du ikke blot for at bekymre dig om offentlig transport, men har friheden til at tage på de udflugter, som interesserer dig mest. Herunder er nogle forslag til oplevelsesrige udflugter med billeje i Nordportugal.

Porto

Rejser du til Nordportugal, er et besøg i landets næststørste by, Porto, næsten et must. Besøger du regionens hovedstad, som ligger ved Douro-flodens udmunding, kan du udforske den gamle bymidte, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, gourmet-restauranter, spændende butikker og naturligvis de berømte portvinskældre. Billeje er en mulighed for at komme nemt til Porto, hvis du bor på et af vores hideaways i Nordportugal. Når du skal rundt inde i selve Porto, kan det dog være en god ide at parkere bilen og fortsætte til fods eller benytte byens moderne metro. Ligesom i andre storbyer kan trafikken være hektisk i Porto og bymidten er ikke større end at du kan komme omkring til det meste uden bil.

Douro-dalen

Porto er nok kendt som portvinens hovedstad, men er du vinentusiast, bør du prioriterer en udflugt til den nærliggende Douro-dal mindst lige så højt. Her i Europas ældste vinregion kan du se de vinmarker, der vokser langs Douro-floden og leverer druerne til regionens berømte vine. Derudover ligger der i dette naturskønne område adskillige vingårde, som byder besøgende velkomne med smagsprøver. Kan du ikke nænne at spytte vinen ud igen, er det bedst at lade bilen stå og eventuelt i stedet benytte chancen for at opleve dalen fra tog eller på en sejlads ad floden.

Nationalparken Peneda-Gerês

Portugals eneste nationalpark, Peneda-Gerês, ligger godt en times kørsel nord for Porto op imod grænsen til Spanien. Parken er kåret til et af Portugals 7 naturunderværker, rummer udover sjældne planter og dyr også mange spændende kulturhistoriske seværdigheder. Du kan udforske parkens indre på flere vandreruter, som forbinder hytter hvor du kan overnatte. Der er dog også gode muligheder for at besøge seværdigheder og smukke steder i parken for dig, som foretrækker lejebilens komfort. Du kan få mere information om parken og vejledninger til ruter på turistkontorer i Nordportugal.

Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje i Nordportugal. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Hideaways Rejser.

Information om billeje hos Hideaways Rejser

Ovenstående informationer om billeje i Nordportugal er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Hos Hideaways Rejser henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Nordportugal, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Læs mere om billeje i Portugal, eller om rejser med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér