Familieferie i Nordportugal

En familieferie i det nordlige Portugal kan sagtens byde på spændende oplevelser for både unge og gamle. De mange middelalderbyer indbyder til eventyrlige ture og oplevelser, hvor man næsten føler, at man også selv lever i middelalderen. Den følelse er de romerske broer og de keltiske ruiner med til at forstærke.

Arkæologisk park for alle aldre

En helt unik oplevelse for hele familien er også Côa-dalen, som med sine tusindvis af graveringer i klipperne kan gøre både børn og voksne interesserede i de mange dyr, mennesker og tegn, som ses i klippekunsten fra stenalderen. Denne udendørs, arkæologiske park kan underholde i timevis.

Sejlture på Douro-floden

Man er heller ikke på familieferie i det nordlige Portugal uden at opleve en sejltur på en af de mange floder. Det kunne eksempelvis være Douro-floden, som er 900 km lang. Det er dog kun de 215 km, som ligger i Portugal. En sejltur på denne flod kan fra en ny vinkel vise, hvor frodig og helt særligt dette område er, og man kan nyde udsigten af vinmarker og oliventræer.

Hvis man gerne vil undgå for mange turister i højsæsonen, er det nordlige Portugal også et godt sted til en familieferie, hvor der både er plads til masser af oplevelser, men også afslapning og frihed til at gøre, hvad man vil.

Unikke hideaways i Nordportugal

Hvis du har lyst til at opleve Nordportugals på en familieferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Nordportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Nordportugal.

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér