Ferieboliger i Nordportugal

Autentisk ferieoplevelse

Ønsker man en autentisk ferieoplevelse, så kan man leje en feriebolig i det nordlige Portugal, hvor man hverken behøver at være bundet af faste planer, udflugter der er booket flere måneder i forvejen eller andre turister. Der er rigtig gode muligheder for at finde en feriebolig i det nordlige Portugal, hvor man kan komme helt tæt på de lokale i de mindre byer, opleve portugisernes kultur på tæt hold og dermed få en mere autentisk ferieoplevelse.

Bil og feriebolig

Man kan overveje at leje en bil i forbindelse med sin ferie i en feriebolig i det nordlige Portugal. Denne del af landet har en særlig frodig og flot natur med mange mindre veje og landsbyer. Nogle steder i det nordlige Portugal er det derfor nemmest at komme frem til, hvis man har en bil til rådighed. Da nogle ferieboliger også ligger i mindre landsbyer, kan man nemmere komme omkring i lokalområdet, hvis man har valgt at leje en bil. Interesserer man sig for vin, kan en køretur rundt til forskellige vingårde også anbefales. Her kan man få et helt unikt indblik i, hvordan portugisisk vin bliver produceret. Når man lejer en bil på sin ferie i det nordlige Portugal, er man heller ikke bundet af den offentlige transport, når man skal på sightseeing.

At bo i lokalsamfundet

Nogle ferieboliger i det nordlige Portugal ligger i de større byer, mens andre ligger i de mindre byer. Uanset hvor den feriebolig, som man har lejet, ligger henne, så er man garanteret en ferie midt i lokalsamfundet, hvor man kommer helt tæt på portugiserne og deres interessante kultur. En lille slentretur ned på det lokale marked om lørdagen kan inspirere til selv at prøve sig frem med de portugisiske råvarer, og man får selv lyst til at kokkerere med den portugisisk producerede olivenolie, hvis oliven i øvrigt er blevet høstet lige udenfor byen. På markedet kan man til billige penge også købe en af de lokale vine, hvor vinbonden måske selv står og giver smagsprøver.

Billig grupperejse

Rejser man flere sammen, kan der også være fordele ved at vælge at leje en feriebolig frem for et hotel eller et vandrehjem. Det er ofte en billig løsning at leje en feriebolig, hvis man er en gruppe af venner, der er på ferie sammen. Ferieboliger fås i flere forskellige størrelser, så det er altid muligt at finde en feriebolig i det nordlige Portugal, som matcher ens behov.

Unikke hideaways-ferieboliger i Nordportugal

I Hideaways har vi personligt håndplukket unikke hideaways-ferieboliger i Nordportugal med vægten lagt på autencitet, charme og personlighed.

Alle vores hideaways-ferieboliger kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse beskrivelser af hvert enkelt hideaway i Nordportugal.

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér