Hoteller i Nordportugal

I Hideaways forsøger vi at give dig en ferieoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Derfor har vi rejst Nordportugal tyndt for at håndplukke de hoteller, som vi ikke bare mener er de bedste hoteller til prisen, men også de bedste hideaways.

Hvad er et hideaway? Et hideaway er et åndehul, hvor du kan holde din ferie i fred og ro, lidt gemt væk fra masseturismens største horder, og derfra tage på eventyr til de mere populære og besøgte steder - eller blive på dit hideaway og slappe af. For at et hotel skal kunne optages i vores katalog over hideaways skal det leve op til en række særlige krav. Blandt andet er vi altid på udkig efter hoteller, der enten har en vis autenciet, en vis charme eller nogle unikke omgivelser. Et hideaway kan også være et hotel, der vægter forholdet til lokalsamfundet højt, og som derfor giver deres gæster en særlig oplevelse af det lokalsamfunds traditioner og dagligliv. Vi er begejstrede for familiejede hoteller, da disse hoteller ofte er i besiddelse af en mere afslappet og personlig atmosfære end de store hotelkæder, hvis ejere aldrig har sat deres ben på stedet.

Vi stiller også nogle helt konkrete krav til et hideaway-hotel, nemlig at der altid skal være gode fællesarealer, en pool og helst ikke alt for mange værelser (normalt max. 50 stk - ofte langt færre).

Alle vores hoteller i Nordportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser. Du kan se en liste over alle vores unikke hideaways i Nordportugal her (i bunden af siden):

Unikke hideaways i Nordportugal

Kort information om Nordportugal

Nordportugal er nationen Portugals vugge og det sted i Portugal, hvor du finder de historisk og kulturelt set mest interessante og betydningsfulde byer. Byer som Porto, Guimarães og Braga har spillet en stor rolle i Portugal på forskellige fronter; Porto på den kommercielle front; Guimarães på den historiske og Braga på den religiøse.

Men selvom denne del af Portugal tidligere var den måske mest betydningsfulde, så er mange steder i Nordportugal idag lidt oversete og er ikke genstand for samme opmærksomhed som de ikoniske strande på Algarve-kysten eller hovedstadens farverige turist-kvarterer, og derfor er regionen også rig på unikke hideaways, hvor du i fred og ro kan nyde den fantastiske natur, de mange enestående gastronomiske traditioner i området, og foretage udflugter til landsdelens spændende kulturbyer.

I Porto kan du smage på den berømte portvin, og i Douro-dalen kan du se, hvor druerne til portvinen kommer fra og nyde de vidundelige terrasseformede bjerglandskaber, der flankerer den gyldne flod.

Og så har Nordportugal faktisk nogle af de bedste og længste strande i Portugal, selvom det ikke er så almindeligt kendt. Her finder du også en lang række idylliske fiskerbyer, såsom Vila do Conde, der ligger smukt ved Ave-flodens udmunding, og Viana do Castelo, der ud over strandene også har fine eksempler på renæssancearkitektur.

Andre rejsemål og hoteller i Portugal

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Portugal, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Portugal, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Portugal, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Lissabonkysten, på Madeira, i AlentejoMidtportugalAlgarve og i hovedstaden Lissabon. Husk, at du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på din ferie.

Bestil et uforpligtende tilbud

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér