Langtidsrejser til Nordportugal

Slentreture i smalle gader i Porto, vingårdsbesøg i Douro-dalen og nogle af Europas flotteste sandstrande venter dig på en langtidsferie i Nordportugal.

En rejse tilbage i tiden

Vælger du en langtidsferie i Nordportugal har du god tid til i afslappet tempo at udforske denne smukke regions mange spændende seværdigheder og byer. Portugals næststørste by, Porto, byder naturligvis på mange oplevelser, men Nordportugal er meget mere. Byer som Guimãres og Braga emmer af historie og "det gamle Portugal" med smukke kirker og paladser. Men Nordportugal byder også på store naturoplevelser for eksempel langs kysten, i Douro-dalen eller i naturparken Peneda-Gerês. En langtidsferie med Hideaways er også rig på muligheder for at fordybe dig i portugisisk berømte gastronomi og vine, som i Nordportugal naturligvis er ensbetydende med en chance for at smage på portvinen, hvor den produceres.

Ekstra rabat på en langtidsferie

På en langtidsferie i Nordportugal er der ofte muligheder for at opnå betydelige rabatter, når du bor 3 uger eller mere på samme hotel eller feriebolig. De fleste vælger således at tage på langtidsferie i lavsæsonen, hvor hotellerne som regel er billigere. Rabatten ved en langtidsferie går naturligvis direkte til dig, når du bestiller en rejse til Nordportugal hos Hideaways. En ekstra lang ferie kan for eksempel også kan være en god mulighed for at bo på flere forskellige hoteller og derved få chancen for at opleve forskellige dele af Nordportugal. Se alle Hideaways' rejser med fly og hotel til Nordportugal med håndplukkede hoteller, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie helt efter dine ønsker.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér