Hotelanmeldelser af Quinta da Bouca D'Arques

Læs personlige anmeldelser af Quinta da Bouca D'Arques som ligger i Nordportugal. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Quinta da Bouca D'Arques. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Paradis mellom vinrankene i Nord-Portugal

Quinta da Bouca D'Arques er et lille paradis hvor ikke noe er overlatt til tilfeldighetene. Fantastisk pool til vår 7- årige datter, dejlige værelser og morgenmat samt en personlig service helt utenom det vanlige. Det er som å trede inn i en egen lille oase av ultimativ livsro. Quinta da Bouca D'Arques ligger i kun 10 min biltur fra shopping, stranden og gode restauranter. Kan kun anbefales på det sterkeste!!!
7,3

9,6

Et fantastisk smukt, afslappet sted med meget hjælpsom og venligt personale.

Vi blev modtaget af meget venlige Gabriel, vist rundt på ejendommen, han havde skriftligt materiale om udflugter i området, som vi fik. Lejligheden var super, ren og hyggelig, med en stor terrasse og lille altan. Et helt fantastisk sted at være.
8,7

Charmerende quinta med afslappet stemning

Quintæns lejligheder ligger i skønne omgivelser med mange små kroge med forskellige blomster, træer, rindende vand og afslappet stemning. Dertil kommer gæstfrit og venligt personale og god service. For børnene var det et hit at kunne udforske stedet. Poolen lå smukt, var overskuelig og et hit for børn og voksne.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,9 af 10
Baseret på 4 anmeldelser