Rejsetilbud Nordportugal

Der er mange forskellige former for rejsetilbud til det nordlige Portugal. Karakteristisk for området er den meget frodige og uberørte natur samt den store produktion af vin. Portugals bedste vine bliver produceret i det nordlige Portugal, hvor der er rigtig mange både større og mindre vingårde, og derfor er området helt sikkert et besøg værd, hvis man ønsker at opleve vinproduktionen på tæt hold.

Når man køber et rejsetilbud til det nordlige Portugal, vil man se, at området ikke er præget af turisme og turister. Udover den dejlige natur med floder og buldrende vandfald vil man også kunne se kirker og fæstninger fra gammel tid, maleriske og levende byer og enkelte middelalderlandsbyer. Her er der også romerske broer og keltiske ruiner.

Tager man til den østlige del af det nordlige Portugal, vil man få en følelse af at gå tilbage i tiden. På grund af de dårlige vejforbindelser til både kysten og hovedstanden Lissabon, er dette område bagud på landbrugs- og handelsområdet i forhold til det øvrige Portugal. Det betyder også, at dette område i særlig grad har nogle kulturelle traditioner fra gamle dage, som er blevet bibeholdt grundet den dårlige forbindelse til resten af landet. Også på det gastronomiske område ser man mange traditionelle retter her.

Unikke hideaways i Nordportugal

Hvis du har lyst til at opleve nogle af Nordportugal på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller med autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Nordportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Nordportugal.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér