Hotelanmeldelser af The Vintage House Douro

Læs personlige anmeldelser af The Vintage House Douro som ligger i Nordportugal. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af The Vintage House Douro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,5

Super hotel med flot beliggenhed lige til Dourofloden.

Hotellet ligger i Pinhaô direkte til Dourofloden midt i portvinsdistriktet. Godt udgangspunkt for bil/togture langs floden eller op i vinmarkederne. Vores værelse var stort med franske altaner direkte ud til floden. God restaurant med spisemulighed på terrassen ud til floden og vinmarkederne. Fin service fra ankomst til afrejse.
9,8

10,0

Rendyrket luksus

Hotellet ligger på bredden af Douro-floden med den smukkeste udsigt over vandet. Lækre værelser og gode badeværelser. Rent og pænt og lækkert overalt. God morgenmadsrestaurant ud til floden. Hotellets a'la carte restaurant er fin og fornem og med rigtig god betjening. Maden var ikke helt op til den ellers høje standard.
8,3

The Vintage House Douro

Hotellet ligger smukt ned til Dourofloden, Der er en smuk have tilknyttet til hotellet. Der er udsigt over Dourofloden og man kan komme til at gå nede langs Dourofloden. Byen er ikke så stor men man skal huske at se jernbanestationen i Pinhäo med de smukke kakler på stationen.
10,0

Skønt hotel i naturskønne omgivelser

Stedet var en bid af paradis med smuk udsigt og i gåafstand til flere portvinshuse og en herlig retroby. Skøn morgenmad og aftensmad Pool område var alt for lille i forhold til hotellets størrelse.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,5 af 10
Baseret på 5 anmeldelser