Vandreferie i Portugal

De fleste danskere kender mest Portugal for de lange sandstrande i Algarve eller den romantiske hovedstad Lissabon. Og det er egentlig ærgerligt, for Spaniens lillebror på den Iberiske halvø har uendelig meget mere at byde på. Særligt hvis du gerne vil være aktiv i ferien ved for eksempel at snøre støvlerne og få nogle kilometer i benene på smukke vandrestier i afvekslende landskaber.

Med fine vandreruter over hele landet, er der noget for enhver. Lange, vilde kyststrækninger med sandstrande og dramatiske klipper i Algarve og Alentejo, eventyrlige stier i og omkring den magiske gamle landsby Sintra, der er på UNESCOs liste over verdensarv eller vilde vandreruter på taget af Portugal i den bjergrige nationalpark Serra de Estrela i den centrale del af landet. I Portugal lever den gamle landsbykultur med gamle mænd under oliventræerne og små, lokale restauranter videre i store dele af landet. Det betyder, at der også er vandreture for dig, der gerne vil opleve lidt af den sidste ægte landsbykultur i Europa sammen med den naturoplevelse, en vandretur i Portugal også altid er.

De hoteller og ferielejligheder Hideaways samarbejder med ligger over hele landet, så egentlig handler det mest om, hvad du har lyst til. Resten finder vi ud af sammen.

Få mere information om alle rejser til Portugal

>> Læs mere om vandreferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér