Rejser med et rejsebureau

Hvorfor skal du vælge et rejsebureau til at arrangere din ferie?

Danmark er et af de lande i verden som har flest rejsebureauer per. Indbygger, men ok vi danskere rejser også meget, og som ejer af et rejsebureau er det jo en god forudsætning. Et af de spørgsmål jeg ofte møder både privat og i forbindelse med mit arbejde i Hideaways er, hvorfor skal jeg egentlig bestille min rejse hos et rejsebureau? Det er da meget billigere at bestille min rejse direkte hos flyselskaber, hoteller, billeje osv.

Den bedste måde at komme med et kvalificeret svar på dette spørgsmål er faktisk at forklare hvorfor jeg og mine kollegaer overhovedet valgte at starte rejsebureauet Hideaways og det kan du læse om her: Derfor startede vi Hideaways

Hvorfor skal et rejsebureau arrangere min ferie

Vi har rejst verden rundt og bruger til dagligt vores erfaringer når vi rådgiver vores gæster om deres næste ferie med Hideaways Rejser. 

Erfarne kræfter bag

Hideaways Rejser er et dansket rejsebureau med speciale i pakkerejser hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Som rejsebureau er vi naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening, og vi har stillet garanti i Rejsegarantifonden. Desuden har vi som ekstra sikkerhed for alle vores gæster tegnet en udviddet ansvarsforsikring igennem Gouda Rejseforsikring.

Hideaways er drevet at erfarne kræfter i rejsebranchen som bla. tidligere har været medejer af Kulturrejser Europa som er specialist i grupperejser og rundrejser til Spanien blandt mange lande, CPT Check Point Travel som er specialister i rejser til oversøiske rejsemål, bla. rejser til Thailand, og PortugalBureauet som var specialist i rejser til Portugal. Hideaways Rejser sælger i skrivende stund rejser til rejsemål i Italien, Portugal, Frankrig, Spanien, Grækenland, Malta, Cypern, England, Tyskland, Tjekkiet, Polen, Østrig, Sri Lanka, Thailand, Indonesien, USA, Marokko, Holland og Tyrkiet og In-Italia er specialist i rejser til Italien. Hideaways driver også flere rejseblog hvor du kan få gode råd og rejsetips.

Pakkerejseloven - derfor skal du rejse med et af de danske rejsebureauer

Mange har igennem tiden sagt ” dette bliver rejsebureauernes død” når der er dukket nye aktere op på markedet for rejser som f.eks Booking eller Tripadvisor, eller at flyselskaber som SAS og Norwegian er begyndt at sælge rejser direkte til forbrugerne, vel og mærke til samme priser som rejsebureauerne køber deres flybilletter. Først og fremmest så har vi som rejsebureau fordele når vi køber ind hos flyselskaber og hoteller, så vi kan tilbyde priser der er konkurrencedygtige ja og så er du som gæst sikret stor tryghed. Netop det med tryghed ved at købe enrejse hos et rejsebureau oplever vi gode eksempler på i disse dage hvor et flyselskab som Ryanair har mange strejker. Som gæst hos Hideaways skal du naturligvis ikke selv kæmpe med Ryanair om at få nye flybilletter, vi ombooker til selskaber som SAS og Norwegian. 

>> Tryghed når du rejser med Hideaways

>> Vælg en pakkerejse næste gang du booke din ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller