Rejser til hele verden med Hideaways

Hideaways giver dig rejser til nettets bedste priser, kombineret med fuld Rejsegaranti. Rejs med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg - eller kør selv og book et af vores udvalgte hoteller.

På Hideaways.dk finder du noget for enhver smag. Du kan finde billige rejser med lavprisfly til europæiske badestrande, og luksusrejser til fjerne horisonter med indkvartering på 5-stjernede hoteller med all inclusive og overdådige omgivelser. Brug Hideaways når du skal planlægge sommerferie, storbyrejser, wellness og meget andet. Hvor skal du rejse hen næste gang?Fleksible rejser til spændende destinationer

Når du skal vælge, hvor din ferie eller bilrundrejse skal gå hen, kan du hos Hideaways vælge rejser til flere af de mest populære, sydeuropæiske rejsemål. I Portugal tilbyder vi bl.a. rejser til Madeira, Algarve, Douro-dalen og Lissabonkysten. I Italien har vi bl.a. Sardinien, Sicilien, Toscana og Umbrien på programmet. I Spanien tilbyder vi hideaways på Mallorca og Gran Canaria, samt i Andalusien. Tyrkiet har en af de mest spændende storbyer i Europa, og du kan med Hideaways bo helt centralt i den pulserende storby Istanbul.

Frankrig er en historie for sig - her har vi valgt at kigge mod syd og den gamle provins Provence, som er fyldt med skønne hideaways, spredt ud over landskabet og i charmerende byer. Sidst, men ikke mindst kan du også rejse med Hideaways til Grækenland, hvor klassikeren Kreta naturligvis er med på listen.

Når du rejser med os, får du bl.a.:

 • Forførende madoplevelser i Italien
 • Amalfikysten, Sicilien, Sardinien, Toscana m fl
 • Maleriske landskaber i Spanien
 • Andalusien, Mallorca og Gran Canaria
 • Portugal – Europas måske smukkeste land
 • Algarve, Lissabonkysten, Madeira m fl
 • Sydfrankrig, når kun det bedste er godt nok
 • Den franske Riviera, Provence, Languedoc-Roussillion m fl
 • Smil og madoplevelser i Grækenland
 • Kreta, flere destinationer følger snart
 • Spændende og kontrastfulde Tyrkiet
 • Bosporus-Istanbul, den ægæiske kyst – Dalaman

Se alle rejsemål med Hideaways

Vælg det rigtige rejsetema

Konceptet og nøgleordene bag Hideaways er autentiske og charmerende ferieoplevelser, hvor du kan vælge mellem hoteller, ferielejligheder og feriehuse i forskellige niveauer, helt op til vores populære luksusrejser. Derfor tilbyder vi rejser til et bredt publikum. Hideaways er til parret, der ønsker tid på tomandshånd. Eller vi kan hjælpe den store familie med at finde det rigtige hideaway, hvor der kræves ekstra meget plads. Det vigtigste for en god rejse er, at du følges med de rigtige personer - derefter kommer rammerne, og det er her, Hideaways hjælper dig.

Se rejsetemaer

Værelse med udsigt

Sætter du pris på en smuk udsigt? Hos Hideaways kan du være sikker på, at vi vil indfri dine ønsker. Når vi håndplukker vores hoteller, så er udsigten et vigtigt kriterie for udvælgelse.

Præcis som hos os mennesker, er hvert hideaway unikt, og udsigten er ikke som nogen anden. Hvis ikke udsigten fra værelset er slående, så er det sikkert udsigten fra poolområdet, der er forførende. Vi har mange hoteller, hvor du fra dit værelse vil opleve en fantastisk udsigt over bjerge, havet eller en lille olivenlund, og dit hjerte vil slå et ekstra slag i begejstring. Men det er vel ikke så mærkeligt, for det er jo selve essensen af et hideaway.

Se alle hoteller hvor dit værelse har udsigt

Boutique-hoteller

Et boutique-hotel er noget fuldstændig usædvanligt. Atmosfæren er intim og varm, udsmykningen er elegant men samtidig naturlig. Det ydre miljø er ligeså smukt som det indre. Et boutique-hotel er kendetegnet ved de ekstra detaljer som overgår dine forventninger. Du bliver overrasket. De fleste vil nok mene, at en speciel atmosfære, intimitet og en indbydende stemning er en selvfølge, men vi ønsker også, at hotellet skal være af høj standard uden at være luksuriøst eller ekstravagant.

Se vores udvalg af boutique-hoteller

Romantik for 2

Hvad er mere romantisk end et ægte hideaway, hvor der kan sættes fokus på parforholdet? Mange af vore hideaways er som skabt for tosomhed og vi kalder dette rejsetema "godt for par". Hotellerne ligger langt fra stress og jag og er det perfekte udgangspunkt for at pleje hinanden med ekstra opmærksomhed og i harmoniske omgivelser. Uanset om du foretrækker et hideaway på en Finca i Andalusien eller en olivenlund i Toscana, så vil du finde et romantisk favoritsted. Hos os finder du en lang række ”gemmesteder” som kun venter på at blive opdaget af dig.

Godt til par, se hvilke hoteller der danner de bedste rammer om en god kæresteferie

Familieferie

Flere af vores hideaways byder på rigeligt med oplevelser til voksne og børn, og til alle som har et ungt sind. At lykkes med en god familieferie kræver en del. Alle skal have det godt og blive stimuleret samtidig med, at der skal være plads til at dyrke familielivet. For at gøre det lettere for dig, har vi markeret alle familievenlige hideaways. Søg væk fra en stresset hverdag og sæt fokus på familien på et ’gemmested’ i afslappende omgivelser.

Rejs med Hideaways og hold ferie med hele familien

Eksklusive hideaways

Blandt vores næsten 300 hideaways gemmer sig enkelte eksklusive hoteller. De adskiller sig ved, at de er af en særlig klasse og tilbyder kvalitet helt ud over det sædvanlige. Vi vil til og med kalde dem enestående. Det er kun vores mest udsøgte hideaways, som vi tager med her. Hvis du søger et ekstraordinært yndlingssted og en sublim ferieoplevelse, så vil du på de fleste destinationer finde nogle enkelte hideaways, som lever op til dette. Alle vores eksklusive hideaways tilbyder i den grad velvære - alt hvad hjertet kan begære.

Eksklusiv ferie på eksklusive hoteller

Mad og vin

De fleste af vores hideaways har egen restaurant, hvor menuen oftest er sammensat af lokale og friske råvarer. Mange af dem udmærker sig ved, at lokalbefolkningen valfarter dertil for at nyde et godt og veltillavet måltid. Vi går meget efter charme, ægthed, indramning og præsentation. En god vinkælder eller måske til og med egen vinproduktion er noget, som vi vægter højt i vores evige jagt efter unikke hideaways. Mad og vin skal være på et højt niveau, og kvaliteten af maden skal være en oplevelse i sig selv.

Hvis mad og vin er vigtig når du rejser

Rundrejser

Vi har en passion for at håndplukke og vælge vores hideaways. Men hvad gør en klog, når der findes flere favoritter på et og samme rejsemål? Måske vil du gerne prøve mere end ét hideaway i løbet af en ferie.

Vores løsning på dette er en bilrundrejse, hvor du kan opleve flere autentiske naturejendomme og samtidig opdage forskellige interessante dele af en region. Vi har minutiøst udvalgt forskellige hideaways og skabt et program, som vi med vores erfaring ved passer til en skandinavisk globetrotter. Vi har taget højde for seværdigheder og uimodståelige naturoplevelser, som du skal se undervejs - alt sammen for at give dig en inspirerende ferie.

Læs mere om rundrejser hos Hideaways

Hvis du vælger en rundrejse i det spanske Andalusien tilbydes du en ”menu” bestående af 3 charmerende hideaways; den gamle mølle Molino Nava, Cortijo Valverde med sine syv værelser og maleriske Posada Morisca.

Oplev hjertet af Andalusien på en 8 dages rundrejse

Aktiv ferie

Aktiv ferie kan betyde mange ting. Det kan være alt fra at surfe, vandre, klatre eller tage på jeep safari, altså lidt mere krævende aktiviteter. Det kan også være lidt lettere udfoldelser som madlavningskursus, sprogtræning, malerkursus, vinsmagning og andre stimulerende aktiviteter. Derudover findes ganske givet mange forskellige sportsudøvelser som golf eller tennis. Uanset om du har lyst til at vandre i vulkanlandskab på Gran Canaria, eller om du foretrækker at klatre i de skovklædte bjerge i det nordlige Italien eller måske endda at spille golf i Andalusien, så har vi sikkert et hideaway, som passer ind i dine interesser.

Læs mere om en aktiv ferie med Hideaways

Fleksible rejser med fly og charmerende hoteller

Hideaways er et rejsebureau med fokus på personlige, små og charmerende hoteller, der ofte ligger i modsat retning af de største ”turistfælder”. Hos Hideaways finder du hoteller, der er udvalgt af enten Mikkel, Simon eller Marie – vi har nemlig besøgt hver enkelt hotel, som du finder i vores program. Vi sælger rejser ud fra filosofien om, at god kvalitet ikke behøver at koste en bondegård, og vi er ivrige for at finde de hoteller og ferieboliger, hvor du som gæst netop for det lille ekstra, uden nødvendigvis at skulle betale mere for det.

Selvom hvert hideaways er unikt og helt sin egen, så er den røde tråd, at vi selv ønsker at komme tilbage og holde ferie netop her. Dermed er vores krav til hotellet eller ferieboligen ud fra et personligt synspunkt, hvor vi vurderer hvert hideaway bl.a. ud fra atmosfære, beliggenhed, værelser og ”romantisk touch”.

Med eller uden flybilletter

Du får det så fleksibelt, som det overhovedet er muligt. Da vi booker dine flybilletter med rutefly, kan du tilpasse rejselængden præcist som du ønsker det, når blot det passer med en flyvning. Du kan også vælge helt at undlade flybillet og blot booke et hotel i et par dage, hvis du har lyst. Du kan fx. tage et fly til Paris, køre videre selv til Barcelona, tage toget til Malaga og så finde hjem selv.

Bestiller du en pakkerejse hos Hideaways giver det dig fuld tryghed både før, under og efter din ferie. Hideaways Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening, har stille garanti i Rejsegarantifonden og overholder regler i pakkerejseloven. En pakkerejse skal bestå af minimum to rejseydelser f.eks. fly og hotel.

Flere rejser fra os

Vil du følge med i nyheder i vores verden er vi aktive på alle de sociale medier som fx. Facebook. Du finder link til de sociale medier nederst her på siden. Vi skriver også om oplevelser fra vores egen verden på bloggen, her kan du læse om nye hoteller, rejsetips og meget mere.

Hver uge præsenterer vi også nye produkter i form af hoteller, rundrejser og nye rejsemål.

Hideaways Resor i Sverige

Hideaways er et rejseselskab i København, men bor du i Sverige og vil rejse med Hideaways henviser vi til vores svenske hjemmeside, hvor du kan booke rejser med afgang fra svenske lufthavne:

Resor från Sverige med Hideaways

Hideaways Reiser i Norge

Nu tilbyder vi også rejser fra Norge og du kan bla. flyve fra norske lufthavne som f.eks. Oslo, Bergen, Tronheim og Stavanger. Klik på nedenstående link for at komme til vores norske hjemmeside:

Reiser fra Norge med Hideaways

Escapeaway

Vores nye, danske rejsebureau tilbyder billige rejser til destinationer i hele verden. Alle hoteller hos Escapeaway har gode anmeldelser, så du er sikret god kvalitet og en afslappet ferie.

Find billige rejser til hele verden hos Escapeaway her

Rejser fra danske lufthavne

Hos Hideaways finder vi billige flybilletter med rutefly fra alle de største, danske lufthavne - og en enkelt tysk. Ruteflyene gør din rejse fleksibel, fordi du selv kan bestemme hvor længe du vil rejse, og hvilke ugedage, du ønsker at rejse. Med en enkelt mellemlanding - eller i mange tilfælde direkte - kan man på få timer nå frem til spændende og inspirerende rejsemål i hele Europa.

Københavns Lufthavn Kastrup

Danmarks og Skandinaviens største lufthavn blev grundlagt i 1925, da flyrejser stadig var forbeholdt den velhavende elite. Alligevel blev den nye lufthavn på græsmarken i Kastrup fra starten et populært udflugtsmål, også for dem som ikke selv havde råd eller mod til at sætte sig ombord i et fly. Siden har CPH udviklet sig til et skandinavisk knudepunkt, med direkte forbindelser til populære rejsemål over hele verden. Rigtig mange rejser med Hideaways starter i Københavns Lufthavn, eller har en mellemlanding her.

Læs mere om Københavns Lufthavn her

Billund Lufthavn

Danmark næststørste lufthavn har trods sin forholdsvis beskedne størrelse alle de faciliteter, man forventer at finde i en international lufthavn med forskellige spisesteder, butikker, eget hotel og komfortable venteområder. Billund Lufthavns lounge-område, King Amlet Lounge, har vundet mange hædersbevisninger, og generelt oplever man en lufthavn, som er moderne, afslappet og effektiv. Billund Lufthavn består af én, samlet terminal, herunder en central sikkerhedskontrol. Modsat Købenavns Lufthavn, adskiller man her afrejsende fra ankommende gæster, da der ikke er behov for et transitområde. Ved ankomst til Billund Lufthavn dirigeres man derfor straks til bagageudleveringen, og herefter ud i den store afgangs/ankomsthal (landside). Airside - dvs. efter man er kommet gennem sikkerhedskontrollen - finder man bl.a. en restaurant, en bistro, en café og en tax free-butik, samt en LEGO store. En stor del af Hideaways' jyske gæster starter rejsen her.

Læs mere om Billund Lufthavn her

Aalborg Lufthavn

Hele Nordjyllands store lufthavn er Danmarks tredjestørste, som byder velkommen i en indbydende og lys terminal, der blev indviet i 2001. SAS og Norwegian har dagligt en række afgange til Københavns Lufthavn, hvorfra man kan rejse videre ud i verden med et stort rutenetværk. Udover den populære indenrigsrute har Aalborg Lufthavn i dag også et bredt udvalg af udenrigsruter til især storbyer, samt mange charterdestinationer i Europa. Med KLM kan man flyve til Amsterdam, og derfra videre ud i verden, ligesom især Norwegian har en række direkte ruter til bl.a. Malaga, Alicante, Mallorca og Gran Canaria.

Læs mere om Aalborg Lufthavn her

Aarhus Lufthavn Tirstrup

Tirstrup Lufthavn er anlagt som militær flyveplads under 2. Verdenskrig, og er beliggende på Djursland, ca. 40km fra centrum. Indenrigsruten til København er den historiske, faste rute fra Aarhus Lufthavn, som gør det muligt at rejse ud til alle Star Allicances destinationer i hele verden. Derudover har SAS lanceret en større satsning på Aarhus Lufthavn, hvilket har tilført ruter til bl.a. Malaga, München, Oslo, Mallorca, Manchester, Stockholm, Nice, Rom og flere andre. Også EasyJet har fået øje på Aarhus, ligesom Ryanair har fløjet ruten til London (Stansted) i omkring 20 år.

Læs mere om Aarhus Lufthavn her

Hamburg Lufthavn Fuhlsbüttel

For Hideaways' syddanske gæster er Hamburg Lufthavn et godt alternativ til forbindelser fra danske lufthavne. Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel er den femtestørste lufthavn i Tyskland og har især billige og direkte flyvninger til Sydeuropa. I 2018 havde Hamborgs lufthavn godt 17 mio. passagerer, som rejste til ca. 130 destinationer. Du kan booke en rejse med Hideaways fra Hamburg på lige fod med afrejser fra danske lufthavne.

Læs mere om Hamburg Lufthavn her

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér