Rejser til hele verden med Hideaways

Hideaways giver dig rejser til nettets bedste priser, kombineret med fuld Rejsegaranti. Rejs med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg - eller kør selv og book et af vores udvalgte hoteller.

På Hideaways.dk finder du noget for enhver smag. Du kan finde billige rejser med lavprisfly til europæiske badestrande, og luksusrejser til fjerne horisonter med indkvartering på 5-stjernede hoteller med all inclusive og overdådige omgivelser. Brug Hideaways når du skal planlægge sommerferie, storbyrejser, wellness og meget andet. Hvor skal du rejse hen næste gang?Fleksible rejser til spændende destinationer

Når du skal vælge, hvor din ferie eller bilrundrejse skal gå hen, kan du hos Hideaways vælge rejser til flere af de mest populære, sydeuropæiske rejsemål. I Portugal tilbyder vi bl.a. rejser til Madeira, Algarve, Douro-dalen og Lissabonkysten. I Italien har vi bl.a. Sardinien, Sicilien, Toscana og Umbrien på programmet. I Spanien tilbyder vi hideaways på Mallorca og Gran Canaria, samt i Andalusien. Tyrkiet har en af de mest spændende storbyer i Europa, og du kan med Hideaways bo helt centralt i den pulserende storby Istanbul.

Frankrig er en historie for sig - her har vi valgt at kigge mod syd og den gamle provins Provence, som er fyldt med skønne hideaways, spredt ud over landskabet og i charmerende byer. Sidst, men ikke mindst kan du også rejse med Hideaways til Grækenland, hvor klassikeren Kreta naturligvis er med på listen. Bland oversøiske rejsemål er nyhederne Maldiverne, Thailand og Bali i Indonesien.

Når du rejser med os, får du bl.a.:

 • Forførende madoplevelser i Italien
 • Amalfikysten, Sicilien, Sardinien, Toscana m fl
 • Maleriske landskaber i Spanien
 • Andalusien, Mallorca og Gran Canaria
 • Portugal – Europas måske smukkeste land
 • Algarve, Lissabonkysten, Madeira m fl
 • Sydfrankrig, når kun det bedste er godt nok
 • Den franske Riviera, Provence, Languedoc-Roussillion m fl
 • Smil og madoplevelser i Grækenland
 • Kreta, flere destinationer følger snart
 • Spændende og kontrastfulde Tyrkiet
 • Bosporus-Istanbul, den ægæiske kyst – Dalaman

Se alle rejsemål med Hideaways

Vælg det rigtige rejsetema

Konceptet og nøgleordene bag Hideaways er autentiske og charmerende ferieoplevelser, hvor du kan vælge mellem hoteller, ferielejligheder og feriehuse i forskellige niveauer, helt op til vores populære luksusrejser. Derfor tilbyder vi rejser til et bredt publikum. Hideaways er til parret, der ønsker tid på tomandshånd. Eller vi kan hjælpe den store familie med at finde det rigtige hideaway, hvor der kræves ekstra meget plads. Det vigtigste for en god rejse er, at du følges med de rigtige personer - derefter kommer rammerne, og det er her, Hideaways hjælper dig.

Se rejsetemaer

Værelse med udsigt

Sætter du pris på en smuk udsigt? Hos Hideaways kan du være sikker på, at vi vil indfri dine ønsker. Når vi håndplukker vores hoteller, så er udsigten et vigtigt kriterie for udvælgelse.

Præcis som hos os mennesker, er hvert hideaway unikt, og udsigten er ikke som nogen anden. Hvis ikke udsigten fra værelset er slående, så er det sikkert udsigten fra poolområdet, der er forførende. Vi har mange hoteller, hvor du fra dit værelse vil opleve en fantastisk udsigt over bjerge, havet eller en lille olivenlund, og dit hjerte vil slå et ekstra slag i begejstring. Men det er vel ikke så mærkeligt, for det er jo selve essensen af et hideaway.

Se alle hoteller hvor dit værelse har udsigt

Quinta do Furão på Madeira

Quinta do Furão som ligger på Madeiras nordkyst i dramatiske og smukke omgivelser er et af de hoteller hvor du kan bo på et værelse med udsigt. Hvis udsigten er vigtig for dig, så foreslår vi, at du kigger nærmere på dette maleriske hideaway.

Hotel Quinta do Furão på Madeira

Boutique-hoteller

Et boutique-hotel er noget fuldstændig usædvanligt. Atmosfæren er intim og varm, udsmykningen er elegant men samtidig naturlig. Det ydre miljø er ligeså smukt som det indre. Et boutique-hotel er kendetegnet ved de ekstra detaljer som overgår dine forventninger. Du bliver overrasket. De fleste vil nok mene, at en speciel atmosfære, intimitet og en indbydende stemning er en selvfølge, men vi ønsker også, at hotellet skal være af høj standard uden at være luksuriøst eller ekstravagant.

Se vores udvalg af boutique-hoteller

Romantik for 2

Hvad er mere romantisk end et ægte hideaway, hvor der kan sættes fokus på parforholdet? Mange af vore hideaways er som skabt for tosomhed og vi kalder dette rejsetema "godt for par". Hotellerne ligger langt fra stress og jag og er det perfekte udgangspunkt for at pleje hinanden med ekstra opmærksomhed og i harmoniske omgivelser. Uanset om du foretrækker et hideaway på en Finca i Andalusien eller en olivenlund i Toscana, så vil du finde et romantisk favoritsted. Hos os finder du en lang række ”gemmesteder” som kun venter på at blive opdaget af dig.

Godt til par, se hvilke hoteller der danner de bedste rammer om en god kæresteferie

Hotel Civitas på Kreta

Ved indgangen til Rethymnon på Kreta ligger et hideaway, hvis historie går langt tilbage. Huset tilhørte tidligere en velstillet lægefamilie, og ud fra størrelsen ses det at det var en succesrig læge. I dag er huset bygget om til et lille romantisk hotel ved navn Civitas.

Ferie på hotel Civitas på Kreta, læs mere her

Familieferie

Flere af vores hideaways byder på rigeligt med oplevelser til voksne og børn, og til alle som har et ungt sind. At lykkes med en god familieferie kræver en del. Alle skal have det godt og blive stimuleret samtidig med, at der skal være plads til at dyrke familielivet. For at gøre det lettere for dig, har vi markeret alle familievenlige hideaways. Søg væk fra en stresset hverdag og sæt fokus på familien på et ’gemmested’ i afslappende omgivelser.

Rejs med Hideaways og hold ferie med hele familien

Hotel Monnaber Nou på Mallorca

Det går hurtigt op for én, at man befinder sig i et af Mallorcas smukkeste naturområder. Monnaber Nou ligger idylliske omgivelser, præcis som et rigtigt hideaway skal gøre. Vinplanter, oliventræer, frugtplantager og smukke bjerge.

Hold ferie på Hotel Monnaber Nou på Mallorca

Eksklusive hideaways

Blandt vores næsten 300 hideaways gemmer sig enkelte eksklusive hoteller. De adskiller sig ved, at de er af en særlig klasse og tilbyder kvalitet helt ud over det sædvanlige. Vi vil til og med kalde dem enestående. Det er kun vores mest udsøgte hideaways, som vi tager med her. Hvis du søger et ekstraordinært yndlingssted og en sublim ferieoplevelse, så vil du på de fleste destinationer finde nogle enkelte hideaways, som lever op til dette. Alle vores eksklusive hideaways tilbyder i den grad velvære - alt hvad hjertet kan begære.

Eksklusiv ferie på eksklusive hoteller

Der findes gode hoteller og uforglemmelige hoteller. Areias do Seixo på Portugals vestkyst lidt nord for Lissabon, er et uforglemmeligt hotel. Det er en ’once in a life-time’ oplevelse at være gæst på dette fantastiske og unikke hideaway.

Mad og vin

De fleste af vores hideaways har egen restaurant, hvor menuen oftest er sammensat af lokale og friske råvarer. Mange af dem udmærker sig ved, at lokalbefolkningen valfarter dertil for at nyde et godt og veltillavet måltid. Vi går meget efter charme, ægthed, indramning og præsentation. En god vinkælder eller måske til og med egen vinproduktion er noget, som vi vægter højt i vores evige jagt efter unikke hideaways. Mad og vin skal være på et højt niveau, og kvaliteten af maden skal være en oplevelse i sig selv.

Hvis mad og vin er vigtig når du rejser

Hotel Berard i Provance

Hotel Berard ligger i den provencalske by Cadière d’Azur og oser af charme. Placeringen på en bjergtop med panoramaudsigt over dalen og vinstokkene er formidabel. Gourmetrestauranten Jean-Francois Berard byder på en blændende udsigt, en misundelsesværdig vinliste og mad som smager, som fuglene synger.

Nyd maden og vinen på Hotel Berard i din ferie til Provence

Rundrejser

Vi har en passion for at håndplukke og vælge vores hideaways. Men hvad gør en klog, når der findes flere favoritter på et og samme rejsemål? Måske vil du gerne prøve mere end ét hideaway i løbet af en ferie.

Vores løsning på dette er en bilrundrejse, hvor du kan opleve flere autentiske naturejendomme og samtidig opdage forskellige interessante dele af en region. Vi har minutiøst udvalgt forskellige hideaways og skabt et program, som vi med vores erfaring ved passer til en skandinavisk globetrotter. Vi har taget højde for seværdigheder og uimodståelige naturoplevelser, som du skal se undervejs - alt sammen for at give dig en inspirerende ferie.

Læs mere om rundrejser hos Hideaways

Bilrundrejse i Andalusien

Hvis du vælger en rundrejse i det spanske Andalusien tilbydes du en ”menu” bestående af 3 charmerende hideaways; den gamle mølle Molino Nava, Cortijo Valverde med sine syv værelser og maleriske Posada Morisca.

Oplev hjerte af Andalusien på en 8 dages rundrejse

Aktiv ferie

Aktiv ferie kan betyde mange ting. Det kan være alt fra at surfe, vandre, klatre eller tage på jeep safari, altså lidt mere krævende aktiviteter. Det kan også være lidt lettere udfoldelser som madlavningskursus, sprogtræning, malerkursus, vinsmagning og andre stimulerende aktiviteter. Derudover findes ganske givet mange forskellige sportsudøvelser som golf eller tennis. Uanset om du har lyst til at vandre i vulkanlandskab på Gran Canaria, eller om du foretrækker at klatre i de skovklædte bjerge i det nordlige Italien eller måske endda at spille golf i Andalusien, så har vi sikkert et hideaway, som passer ind i dine interesser.

Læs mere om en aktiv ferie med Hideaways

Hotel Mas de la Grenouillère i Provence

Mas de la Grenouillère i Provence er et usædvanligt skjulested for hele familien. Her bor du blandt vilde flamingoer og de verdensberømte, hvide heste i Camargue. Dette hideaway er beliggende lige netop, der hvor Rhônedeltaet møder Middelhavet.

Aktiv ferie på hotel Mas de la Grenouillère i Provence

Fleksible rejser med fly og charmerende hoteller

Hideaways er et rejsebureau med fokus på personlige, små og charmerende hoteller, der ofte ligger i modsat retning af de største ”turistfælder”. Hos Hideaways finder du hoteller, der er udvalgt af enten Mikkel, Simon eller Marie – vi har nemlig besøgt hver enkelt hotel, som du finder i vores program. Vi sælger rejser ud fra filosofien om, at god kvalitet ikke behøver at koste en bondegård, og vi er ivrige for at finde de hoteller og ferieboliger, hvor du som gæst netop for det lille ekstra, uden nødvendigvis at skulle betale mere for det.

Læs mere om hoteller og ferieboliger.

Selvom hvert hideaways er unikt og helt sin egen, så er den røde tråd, at vi selv ønsker at komme tilbage og holde ferie netop her. Dermed er vores krav til hotellet eller ferieboligen ud fra et personligt synspunkt, hvor vi vurderer hvert hideaway bl.a. ud fra atmosfære, beliggenhed, værelser og ”romantisk touch”.

Med eller uden flybilletter

Du får det så fleksibelt, som det overhovedet er muligt. Da vi booker dine flybilletter med rutefly, kan du tilpasse rejselængden præcist som du ønsker det, når blot det passer med en flyvning. Du kan også vælge helt at undlade flybillet og blot booke et hotel i et par dage, hvis du har lyst. Du kan fx. tage et fly til Paris, køre videre selv til Barcelona, tage toget til Malaga og så finde hjem selv.

Pakkerejse - tryghed på din ferie

Bestiller du en pakkerejse hos Hideaways giver det dig fuld tryghed både før, under og efter din ferie. Hideaways Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening, har stille garanti i Rejsegarantifonden og overholder regler i pakkerejseloven. En pakkerejse skal bestå af minimum to rejseydelser f.eks. fly og hotel.

Nyt på Hideaways

Vil du følge med i nyheder i vores verden er vi aktive på alle de sociale medier som fx. Facebook. Du finder link til de sociale medier nederst her på siden. Vi skriver også om oplevelser fra vores egen verden på bloggen, her kan du læse om nye hoteller, rejsetips og meget mere.

Hver uge præsenterer vi også nye produkter i form af hoteller, rundrejser og nye rejsemål. Du kan også læse mere om at rejse med Escapeaway

Hideaways Resor i Sverige

Hideaways er et rejseselskab i København, men bor du i Sverige og vil rejse med Hideaways henviser vi til vores svenske hjemmeside, hvor du kan booke rejser med afgang fra svenske lufthavne:

Resor från Sverige med Hideaways

Hideaways Reiser i Norge

Nu tilbyder vi også rejser fra Norge og du kan bla. flyve fra norske lufthavne som f.eks. Oslo, Bergen, Tronheim og Stavanger. Klik på nedenstående link for at komme til vores norske hjemmeside:

Reiser fra Norge med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér