Billige rejser sydpå

Tag med Hideaways på en dejlig ferie sydpå og oplev nye kulturer, lækker mad, overdådige strande og spændende byer

En rejse sydpå er lig med opladning af dine indre batterier. Solen leverer flittigt på den store klinge, og man kan spise ude hver dag, drikke et glas vin på terrassen til mørket falder på, og lade børnene hygge sig i poolen hele dagen uden at få blå læber. Som Skandinaver elsker vi at rejse til 'de varme lande', og sikre favoritter er især Italien og Spanien, men også fx. De Græske Øer, Frankrig og Tyrkiet trækker masser af gæster.

Hvordan finder man en billig sommerferie sydpå?

Hvis man gerne vil langt væk, og samtidig leve billigt, er Tyrkiet en klar favorit. Efter nogle kaotiske år er Tyrkiet ved at komme ovenpå igen, og særligt for dem, der gerne vil rejse tidligt på sommerferie, er Tyrkiet et godt bud, fordi her bliver varmt nok allerede i juni til masser af sol og strand - eller afslapning ved poolen. Vil man hellere til et vesteuropæisk land og evt. have noget storby med i købet, så er Portugal favoritten - og hovedstaden Lissabon. Her er mange flyafgange, en dejlig natur og frem for alt et meget lavt prisniveau, sammenlignet med andre destinationer i Sydeuropa.

>> Find rejser til Tyrkiet her
>> Find rejser til Portugal her

Hvilke er de bedste storbyer sydpå?

Hvordan man opfatter en storby sydpå handler meget om temperament, men også om årstid. Ud over Lissabon kan du med fordel besøge turistfavoritter som Barcelona, Paris og Rom, men her anbefaler vi at rejse udenfor sommermånederne - både for at undgå de værste turistmasser, men også fordi vejret til tider kan være mere end meget varmt. I alle ovenstående storbyer finder du seværdigheder og attraktioner nok til flere ugers ferie.

Er du i stedet mere til at opleve byen for byens skyld, så overvej en tur til Milano, som glimrer ved skønhed og rigdom (og masser af shopping), eller til pulserende Istanbul på grænsen mellem Asien og Europa.

Hvor er det bedst at tage på familieferie med børn sydpå?

Gennem mange år har Italien været en absolut favorit blandt børnefamilier. Det skyldes ikke mindst, at det er let at køre hertil selv, men også at Italien er et af de billigere lande sydpå. Her spiser du godt for få penge, og børnene er altid glade for pizza, pasta og gelato. Er man til badeferie hører Adriaterhavskysten og Lidoen til topscoreren, mens mange også vælger at tage til Gardasøen, hvor man får dramatiske landskaber med smukke udsigter - og en kortere køretur.

>> Find rejser til Italien her

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér