Aktiv ferie

Aktiv ferie kan betyde mange ting. Det kan være hiking, trekking, jeepsafari, surfing, vandring - altså sportsaktiviter i alle mulige afskygninger. Det kan også være lidt ”blødere” aktiviteter som madlavningskurser, sprogkurser, malerkurser, vinsmagning og andre spændende aktiviteter i den kategori.

Sommetider er det ejerne og personalet på det enkelte hideaway, som afholder aktiviteten. Måske fordi de har en passion for noget helt bestemt, eller også har de kontakterne i lokalområdet, og kan derfor hurtigt hjælpe dig med at finde netop den aktivitet, som er med til at berige din ferie.

I dette rejsetema er aktiviteter derfor ment som en bred vifte af muligheder. Faktisk findes der aktiviteter på langt de fleste af vores hideaways - f.eks. har Rui på Cooking & Nature Emotional Hotel i Midtportugal foruden sine madlavningskurser en passion for at vise sine gæster den omkringliggende natur (så husk vandrestøvlerne, hvis du vil med ud på tur).

Castellare di Tonda i Toscana kan de hesteglade fornøje sig med en tur i sadlen, for ejerne er selv 'bidt af en glad hest' og har bagved området anlagt en mindre rideskole, som du kan få glæde af under en ferie netop her.

De hideaways, du finder her, er nogle, som vi mener har noget helt særligt i forhold til de aktiviteter, som de hver især kan tilbyde dig. Hvad det helt præcist kan være, finder du i hotelbeskrivelserne eller i fanerne med rejsetips, seværdigheder og udflugter.

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér