Romantiske hideaways og boutique-hoteller

Vi har gjort os mange overvejelser omkring, hvad der kendetegner det, som vi kalder et romantisk hideaways og boutique-hotel. For der er mange af vores hideaways i f.eks Italien, Spanien og Portugal, der beskriver sig som romantiske og boutique-hoteller, men det er vi ikke nødvendigvis altid enig i. Et romantisk hideaway skal have noget særligt, hvor der er en lang række ting, som skal gå op i en højere enhed - og hvad er så det?

På romantiske boutique-hoteller handler det for os om ”det lille ekstra” og sans for detaljen. Der skal være en speciel atmosfære, intimitet og indretningen skal være ambient uden nødvendigvis at være luksuriøs eller prætentiøs. Når du går ind af hotellets dør, skal du føle dig velkommen, gerne som om, at det er 20. gang, du checker ind.

Skal du vente i kø for at få nøglen til dit værelse, eller bliver du henvist til noget behageligt at sidde i, hvor der står et glas vand eller champagne klar til dig?

Serviceniveauet skal være i absolut topklasse. Det skal være usnobbet, og betjeningen skal være personlig uden at være pågående. Atmosfæren er intim og hjemlig, og indretningen skal være både elegant, hyggelig og romantisk. Der skal være en afslappet stemning, hvor ingen, hverken personalet eller de andre gæster, kigger skævt til dig, hvis du lægger fødderne op i sofaen og giver dig til at læse et af de blade, som ligger til fri afbenyttelse på sofabordet.

Beliggenhed har stor betydning, når vi afgør, om vi har "fundet" et boutique-hotel. Selv hvis de ovenstående krav er opfyldt, skal der stadig være en ”wow-faktor”, når du går ud af hotellet. Der skal så at sige være et naturligt flow mellem hotellet og omgivelserne.

Hos Hideaways Rejser er et boutique-hotel, hvor opholdet kan være feriemålet i sig selv.

Det er et sted, hvor du kan stille bilen, når du ankommer, glemme alt mens du er der, læne dig tilbage og lade dine sanser blive forkælet. Du finder boutique-hoteller og roamntiske hideaways på alle rejsemål.

 

Læs mere