Casa Grande

Casa Grande betyder frit oversat ’det store hus’ – det vil sige et hotel, der er lidt større end andre gemmesteder i programmet.

Ligesom alle andre hoteller hos Hideaways har de karakter og skiller sig ud fra mængden – og som altid er de håndplukkede uden at gå på kompromis med, hvad et hotel eller en ferielejlighed skal kunne tilbyde dig og din familie.

Hvorfor skal du have muligheden for at vælge hoteller, der er en størrelse større?

Det skal jeg sige dig: ) Fordi vi har besøgt de mest vidunderlige steder, som er det perfekte match ud fra Hideaways’ krav og forventninger, men hvor det udelukkende er antallet af værelser, der tidligere har ’skilt os ad’.

Dem skal du ikke snydes for at opleve, og derfor har du mulighed for at vælge dit favorithotel inden for Casa Grande-rejsetemaet, og dine værter vil glæde sig til at byde dig og din familie varmt velkommen.

Hos Hideaways betyder det, at hotellet tilbyder mellem 70 og 150 værelser eller lejligheder – og det er faktisk et mindre hotel, hvis du spørger mange andre. De vil opfatte et stort hotel som et, der har 300 værelser eller derover, og disse ”mastodonter” går vi en pæn bue uden om: )

Det vil oftest også betyde, at du bliver forkælet med lidt flere faciliteter og at du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, hvad enten du skal på en romantisk ferie for 2 eller skal rejse med hele familien. Desuden ligger flere af hotellerne tættere på havet og lokalt byliv – noget, som en Hideaways-gæst værdsætter højt og efterspørger.

Som altid kan du læse en udførlig beskrivelse under hver enkelt hotel, og har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Mi casa es su casa: )
Marie

Læs mere