City-hideaways

I programmet hos Hideaways Rejser finder du en perlerække af hoteller, som vi kalder city-hideaways. Disse er altid beliggende i en mindre eller større by, som tilbyder et udvalg af attraktioner og restauranter. Det kan eksempelvis være en by som Palma på Mallorca med et fint udbud af restauranter og shopping i gåafstand fra dit gemmested. Det kan være Venedig eller det kan være storbyer som Lissabon, RomIstanbul, BarcelonaMadrid eller Bangkok med flere millioner indbyggere.

Fælles for alle city-hideaways er, at de er unikke og karakteristiske. De har altid en eftertragtet beliggenhed, der betyder, at du til fods kan udforske omgivelsernes eller byens hemmeligheder. Når aftenen falder på, kan du altid ”flygte” tilbage til dit ”gemmested”, ofte til fods.

Vores city-hideaways henvender sig primært til dig, som drømmer om at bo på en charmerende vingård, men som, når det kommer til stykket ikke vil undvære eller måske kommer til at savne byens faciliteter og nærhed. Eller for dig som rejser på storbyferie, men hvor det er vigtig at bo på et "hyggeligt" hotel og ikke mindst centralt.

Du skal være så velkommen til at udforske hele udvalget af city-hideaways, og vi glæder os til at byde dig velkommen!