Countryside - ferie i idylliske omgivelser

Hos Hideaways har vi adskillige hoteller og ferielejligheder, der er så heldige at ligge i idylliske omgivelser – som oftest med de mest betagende udsigter til Atlanterhavet, vinmarker, olivenlunde, bjerglandskaber eller Middelhavskysten. Alle vores hideaways, der har fået tildelt ’titlen’ som countryside nyder godt af at ligge i et område, hvor ordet ”masseturisme” er et fremmedord. På disse hideaways kan du forvente et lidt bredere smil ved ankomsten, et lidt mere lokalt (læs: hjemmelavet) menukort og en lidt mere personlig service end så mange andre gode steder.

Ofte ligger vores countryside-hoteller i tæt køreafstand til nogle af områdets største seværdigheder og elskede attraktioner, og vi mener derfor, at du får lidt af det bedste fra to verdener, for du kan være ”turist” i det omfang, det passer dig, men når du vender tilbage til dit hotel efter en oplevelsesrig udflugtsdag, kan du slappe af i rolige og pittoreske omgivelser.

Vi har en bred vifte af countryside-hoteller på alle vores rejsemål – fra et typisk agriturismo til mere luksuriøse hideaways. Uanset hvilken type og standard, der passer bedst til dig, så har 99% af alle hoteller og ferielejlighederne under dette tema udendørs swimmingpool, restaurant med lokalproducerede råvarer og ikke mindst masser af charme og karakter. Læs mere under faciliteter på hvert hideaway – og pas på; det er meget nemt at lade sig friste: )

Læs mere