Familieferie sydpå

Hideaways' familieferier er sat sammen, så der er ligeligt med oplevelser til både børn, voksne og barnlige sjæle. En god familieferie skal stille alle aldersgrupper tilfredse, uanset hvor mange eller hvor få børnefaciliteter, der findes.

En oplevelse er bare bedre, når man deler den med sine kære. Og en familieferie er et dejligt afbræk fra en travl hverdag - endelig kan hele familien opleve og slappe af sammen! Alle hotellerne i Hideaways' program for familieferier er børnevenlige, og en ferie på et hideaway er en dejlig måde at bruge tid sammen. Børnene kan have lige så meget brug for at komme lidt væk som os voksne, og på en familieferie bliver familien rystet sammen, når man har fælles oplevelser og afslapning - en direkte modsætning til den travle hverdag med fritidsaktiviteter, skole og arbejde derhjemme.

Hvor kan man tage hen på familieferie?

Nogle destinationer er naturligvis mere oplagte til familieferie end andre. Her kan man bl.a. tage højde for transporttid, havdybde og meget andet, men det vigtige er, at det passer til dig og din familie. Italien har gennem flere årtier været et af de mest populære rejsemål for danske familier, bl.a. pga. fornuftige priser, men også pga. de meget børnevenlige strande og muligheden for at køre selv - og så gør det jo ikke noget, at de har opfundet både pasta og pizza, som er populært blandt både store og små. Spanien hører også til blandt favoritterne, med klassiske rejsemål som Mallorca, Costa del Sol og Costa Blanca, som alle ligger indenfor en flyveafstand på under 4 timer fra Danmark.

Når destinationen er valgt, er det tid til at vælge et hotel, som passer til en familieferie. Et ufravigeligt krav for børnene er, at der er mindst én pool på stedet, og ofte er det et must med flere forskellige, så der er noget for børn i forskellige aldre. Ligger hotellet desuden tæt på stranden og familievenlige restauranter kan det næsten ikke gå galt.

Se vores særligt udvalgte hideaways for familier i Italien, FrankrigSpanien, Grækenland og Portugal, og lad gerne børnene kigge med - med mindre du planlægger en overraskelse. Der er noget for enhver smag, og helt sikkert også noget for dig. Giv din familie den ferie, den fortjener: Den største glæde er at se børnene nyde ferien.

Husk, at du altid kan sende os en forespørgsel, hvis du har specielle ønsker til din familieferie. Det kunne fx. være en aktiv familieferie eller en ferie med all inclusive - vi har hoteller som kan levere det hele. Når du bruger søgemaskinen på Hideaways.dk kan du altid bruge filteret "familieferie" til at finde et godt hotel, som er særligt velegnet til børnefamilier på tur.

Læs mere om familieferie her:

>> Familieferie i Italien
>> Familieferie i Spanien
>> Familieferie i Portugal
>> Familieferie i Grækenland

Læs mere