Ferie uden børn

…er et rejsetema med fokus på voksenhoteller med en vejledende nedre aldersgrænse for det yngste publikum. Hotellerne under dette tema har specifikt fravalgt faciliteter som børnepool, børnemenu, bamseklub og så videre. Til gengæld har de gjort en ekstra indsats for, at de faciliteter som findes, matcher ønsker og behov for de voksne og modne gæster.

Størstedelen af vores hideaways henvender sig par i alle aldre. Det er karakterfulde hoteller og ferieboliger, hvor familier er mere end velkomne, men hvor stemning, faciliteter og service i vores øjne passer bedst til par. Dette tema har fået navnet ”Godt til par” i listen over rejsetemaer.

Ferie uden børn kan ved første øjekast muligvis forveksles med dette rejsetema, men trods lighederne er der stor forskel. Ferie uden børn er hoteller som henvender sig til et voksent publikum, hvor de yngste rejsende gerne skal være fyldt mindst 12 år.

Man skal gøre, hvad man er bedst til – og det gør disse ’ferie uden børn-hoteller’. Det må på ingen måder opfattes som diskrimination overfor f.eks. børnefamilier (dem findes der også et helt særligt rejsetema til her), men disse hoteller er indenfor deres felt bare allerbedst til voksne og unge over 12 år.

Hideaways tilbyder hoteller indenfor dette rejsetema i alle kategorier – fra en klassisk spansk cortijo til de mere eksklusive boutiquehoteller. Vi håber, at du finder inspiration i listen nedenfor og du ønskes god læselyst!

Læs mere