Godt til par

Hvad er mere romantisk end et hideaway, hvor tosomheden kan blomstre? De hoteller og ferieboliger vi tilbyder, er som skabt til par. Vores gemmesteder - langt fra stress og jag - giver de perfekte vilkår for at give forholdet lidt ekstra opmærksomhed og nyde gode stunder i harmoniske omgivelser. Hvad enten du foretrækker et hideaway tæt på havet eller hellere vil bo i en olivenlund i et bakket landskab i Toscana eller Umbrien kan du finde et hideaway, der matcher dine ønsker til en ferie med et romantisk touch.

Vi har udvalgt en række hoteller og ferieboliger, hvor romantikken kan blive omdrejningspunktet for ferien - hvor både hotellet og omgivelserne lægger op til stille stunder og hyggeligt samvær. Her er  omgivelserne med til at skabe den rette stemning.

Med rejsetemaet "godt til par" har vi på forhånd godkendt rammerne. Du skal blot bestemme, hvilket rejsemål der skal danne rammen om din kommende ferie i tosomhed. Lad dig endelig inspirere af de hideaways, vi har udvalgt og præsenterer herunder. Hvis du vælger et af de hoteller, som vi har håndplukket til parferie, skal du blot selv medbringe lidt fantasi og det gode humør, så bliver drømmen om den romantiske rejse til virkelighed!

Læs mere