Kør-selv-ferie

En kør-selv-ferie er noget helt særligt, for det giver dig en frihed og mulighed for oplevelser, som du ikke har på rejser med fly. Og så foregår det i dit helt eget tempo.

Vi har gjort det nemmere for dig ved at udvælge de håndplukkede hoteller og ferieboliger, som ligger i køreafstand fra Danmark. Når du søger på datoer, kan du bl.a. sortere hotellerne efter pris, land, rejsemål og kategori så du nemmest kan finde det helt rigtige gemmested til dig.

Rejsemål til kør-selv-ferie

Italien og Frankrig de mest populære kør-selv-destinationer hos danskerne. Det skyldes naturligvis, at landene ligger i en overskuelig køreafstand fra Danmark samt, at vejret er forholdsvis stabilt, hvis du søger sol og sommer.

Men også Kroatien bliver stadig mere populær, og det er ikke uden grund. Her finder du nemlig meget af de vi alle søger på en sydeuropæisk ferie lige fra hyggelige middelalderbyer til krystalklart badevand og yderst lækker mad vin. Desuden ligger Kroatien i ca. samme afstand fra Danmark som Norditalien, så det er ingen sag at køre selv til Kroatien.

Blandt de italienske rejsemål hvor mange tager på kør-selv ferie er Toscana, Ligurien, Gardasøen og Umbrien, men flere og flere vælger også at holde ferie i regioner som Veneto og Piemonte.

På alle destinationerne finder du skønne håndplukkede ferieboliger og hoteller til både familier og par.

Læs mere