Krydstogt

Hvem siger, at et hideaway kun kan være landfast? Nej, vel… Når vi rejser rundt for at håndplukke nye og spændende steder til dig, dukker der nogen gange helt nye muligheder op, som betager os så meget, at vi slet ikke kan lade være med at rive os med. Sådan begyndte det hele også for rejsetemaet 'Krydstogt', og vi er stolte af nu at kunne tilbyde dig ’en flydende Hideaways oplevelse’ til vands og lands på én og samme ferie. 

Oplev den kroatiske skærgård

Vi lægger blødt ud med nogle udvalgte ruter i den kroatiske skærgård, for det er en fryd for øjet og balsam for sjælen at opleve et land fra søsiden og samtidig gøre stop et nyt sted hver dag. Hvis du spørger mig, så er dette en perfekt måde at holde ferie på. For skibene er realtiv små (ca. 20 kahytter), så de kan komme ind i de fleste havne. Derfor vil du opleve, at krydstogtet i den kroatiske skærgård er meget afslappende. Du sejler i løbet af dagen, og så lægges der til kaj i løbet af eftermiddagen, hvor du er 'landfast' resten af dagen. Læs de enkelte beskrivelser ved at klikke dig ind på hver enkelt krydstogt - her kan du også se mulige ankomstdatoer, priser med og uden flyrejse og meget mere.

Flere er på vej...

Bag linjerne arbejder vi videre med at udvikle endnu flere krydstogter, som du kan glæde dig til – men i første omgang kan du lade dig friste af smukke og idylliske Kroatien, der med garanti vil tage dig med storm.

Bemærk at krydstogterne er på egen hånd, og der er ikke en rejseleder med hjemmefra - dog er der engelsktalende personale og cruise-guide ombord, og de er så erfarne, at du hurtigt vil føle dig hjemme i deres selskab.

>> Læs mere om hoteller

Læs mere