Kulturrejser Europa og Verden

Rejs til kultur og historie med Hideaways til rejsemål i lande som Italien, Portugal, Kroatien, Spanien, Frankrig og mange flere. Hos Hideaways er vi specialister i kulturrejser i Europa og ikke mindst de populære rundrejser i bil hvor vi har sammensat en spændende rejseplan så du oplever mest muligt på din ferie.

Det sydlige Europa byder på en perlerække af drømmedestinationer, hvor man kan kombinere en dejlig ferie i solen, med spændende og interessante besøg på ruiner fra oldtiden, museer i verdensklasse og småbyer med charme og sjæl. Du kan læse meget mere om en kulturrejser under de enkelte destinationer, og få inspiration til din kulturferie på vores blog hvor vi foruden kultur, skriver om emner som mad og vin, naturoplevelser, sæværdigheder og meget mere.

Herunder har vi udvalgt fem af vores mest populære destinationer for kulturrejser i Europa:

Kulturrejser - 5 rejsemål

Amalfikysten

Ofte omtalt som Europas Smukkeste Kyststrækning, og selvom der nok er flere meninger om den sag, så er det indiskutabelt, at en kulturrejse til Amalfikysten en en god idé. Flyv til Rom eller Napoli og kør videre i lejebil frem til denne ikoniske destination, mens du besøger vulkaner, arkæologiske udgravninger og spændende småbyer undervejs.

>> Læs mere om rejser til Amalfikysten her

Provence

Det bedste af Frankrig, mener mange, og det er da heller ikke tilfældigt at nogle af verdens mest velhavende hvert år tager til Den Franske Riviera for at flashe deres nyeste legetøj. Her er bynavnene ikoniske, og fyrster og prinser inviterer løbende til bal på det lokale casino. Udforsk Verdon-kløften, bestig Mont Ventoux eller kom tæt på Vorherre i basilikaen i Marseille.

>> Læs mere om rejser til Provence her

Andalusien

I Spaniens sydligste provins rejser bjergkæden Sierra Nevada sig majestætisk og holder med sine snedækkede tinder læ for det ikoniske Alhambra slotskompleks, som troner over kulturbyen Granada. Tag på en spændende kulturrejse til Andalusien og besøg hovedbyen Sevilla, bliv svimmel på El Caminito del Rey, tag på udflugt til Gibraltar eller nyd solen på Costa del Sol - Andalusien har det hele.

>> Læs mere om rejser til Andalusien her

Algarve

Naturen og geografien har været gavmild ved Algarvekysten, som udgør den sydvestligste del af det Europæiske kontinent. Med Atlanterhavet som en mægtig modspiller har denne kyststrækning gennem årtusinder ændret sine former til gavn for øje og sjæl. Her er alt fra lange strande, til dramatiske klippeformationer, hulesystemer og hemmelige bugter. Sagres-fæstningen er Europas yderste forpost, som besøges af tusinder, og byer som Portimao og Albufeira klinger af feriestemning, hygge og afslapning.

>> Læs mere om rejser til Algarvekysten her

Kroatien

Af asken skal man igen opstå, og det må man sige at Kroatien har gjort. Hovedstaden Zagreb, og kystbyerne Zadar, Pula, Dubrovnik og Split, er alle populære rejsemål for kulturrejser med byliv, mens nationalparkerne Plitvice og Krka giver et fremragende display af natur i verdensklasse.

>> Læs mere om rejser til Kroatien her

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér