Nyheder hos Hideaways

Her kan du se en oversigt over de seneste skud på stammen hos Hideaways. 

Vi har det lidt som børn, der glæder sig til juleaften, når der er nyheder på vej hos Hideaways. For ofte kan det være en ny, personlig favorit, der har sneget sig med i feltet – eller rettere: En nyhed, der er kommet igennem nåleøjet. Hvad mener vi så med det? Jo, det er ikke lige sådan at finde et nyt hideaway. Der er en lang række kriterier, der skal være opfyldt for, at det bliver aktuelt at begynde et fremtidigt samarbejde. 

For eksempel skal hotellet eller ferieboligen have ”karakter”. Skille sig positivt ud fra mængden. Vi siger hellere ”nej tak” end det modsatte, hvis vi har den mindste tvivl. For det er din ferie, det gælder. Den skal der ikke gambles med, for det er den dyrebareste tid på året.

Så tilbage til begyndelsen: Vi har kriller i maven over at kunne præsentere dig for nyhederne, som du finder neden for. De er udvalgt grundet deres charme, beliggenhed, serviceniveau eller noget helt fjerde – du kan læse mere præcist hvorfor, at de er udvalgt, når du klikker dig videre ind på hver hotelbeskrivelse.

En nyhed hos Hideaways kan have forskellige temaer, som du kender fra de øvrige hoteller på hjemmesiden: Tæt på havet. Godt til familien. Kræs for dine smagsløg. Perfekt til aktiv ferie. Blot for at nævne nogle få.
De vil som ofte ligge i denne nyhedskategori i et par måneder, så du ikke skal stresse med at læse dem alle igennem – men vær opmærksom på, at jo tidligere, du bestiller din rejse, desto større chancer har du for at få plads til den bedst mulige pris.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér