Romantisk ferie

Hvad er mere romantisk end en ferie, hvor tosomheden kan blomstre under lunere himmelstrøg?

Hideaways tilbyder et udvalg af hoteller, hvor du kan nyde ferien, med ham eller hende du holder allermest af, i dejlige omgivelser. Her er både små, hyggelige gemmesteder og lækre luksushoteller med fokus på oplevelser for par. 

Ferie for par - tag på kæresteferie med Hideaways

Hvad er mere romantisk end et hideaway, hvor tosomheden kan blomstre? De hoteller og ferieboliger vi tilbyder, er som skabt til par. Vores gemmesteder - langt fra stress og jag - giver de perfekte vilkår for at give forholdet lidt ekstra opmærksomhed og nyde gode stunder i harmoniske omgivelser. Hvad enten du foretrækker et hideaway tæt på havet eller hellere vil bo i en olivenlund i et bakket landskab i Toscana eller Umbrien kan du finde et hideaway, der matcher dine ønsker til en ferie med et romantisk touch.

Vi har udvalgt en række hoteller og ferieboliger på romantiske rejsemål, hvor romantikken kan blive omdrejningspunktet for ferien - hvor både hotellet og omgivelserne lægger op til stille stunder og hyggeligt samvær. Her er  omgivelserne med til at skabe den rette stemning.

Med rejsetemaet "romantisk ferie" har vi på forhånd godkendt rammerne. Du skal blot bestemme, hvilket rejsemål der skal danne rammen om din kommende ferie i tosomhed. Lad dig endelig inspirere af de hideaways, vi har udvalgt og præsenterer herunder. Hvis du vælger et af de hoteller, som vi har håndplukket til parferie, skal du blot selv medbringe lidt fantasi og det gode humør, så bliver drømmen om den romantiske ferie til virkelighed!

Romantiske rejsemål

Hos Hideaways finder du udvalgte hoteller - gemmesteder - på romantiske rejsemål i hele Sydeuropa, bl.a. Grækenland, Italien, Spanien, Frankrig og Portugal. Her kommer du helt ind under huden på de lokale og opdager de specielle steder, som I kan få "for jer selv", på en kærestetur, hvor I kan nyde ferien i det tempo, som passer jer. Men hvad er et 'romantisk rejsemål' egentlig?

For de fleste handler romantik om, at man har tid til hinanden. Dernæst skal rammerne om ferien være i orden. Og til sidst skal man have nogle oplevelser sammen, som man kan huske og gemme som en del af parforholdet. Og selvomsmag og behag er forskellige, så er der trods alt bare nogle rejsemål, som er mere romantiske end andre.

De mest populære romantiske rejsemål:

  1. Paris
  2. Venedig
  3. Rom
  4. Barcelona
  5. Lissabon

Hos Hideaways har vi specialiseret os i at finde unikke og charmerende hoteller, som er perfekte til en god kæresteferie. Det er hoteller med særlige beliggenheder, en spændende indretning, få værelser og med en unik stil - hotellet skal være en del af oplevelsen og skabe den gode ramme. De romantiske rejsemål skaber den store oplevelse omkring selve rejsen, og så er det op til jer at nyde hinanden.

Ved at bruge vores søgemaskine kan du sammensætte en ferie som er lige efter dine ønsker. Valgfri afgang med rutefly, rejs fra alle de største lufthavne, vælg selv datoer og rejselængde. Inkludér en lejebil og få det hele som en pakkerejse, der er sikret af rejsegaranti - så er I på vej mod en god, sikker og romantisk ferie.

God tur!

Læs mere