Storbyferie 

Er du også til storbyferie med karakter? Så velkommen til Hidaways, vi er specialister i rejser til storbyer, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller, der alle er håndplukkede.

Hvad er egentlig ingredienserne på en vellykket storbyferie? Ud over at være krydret med shopping, kultur og gastronomi, hvad er det så den berømte prik over I’et, der får os til at vælge f.eks. London, Barcelona og andre europæiske eller oversøiske metropoler som vores personlige storbyfavorit? Det spørgsmål er vi gået på jagt efter at finde svaret på, og du kan læse meget mere om storbyerne i vores program under de enkelte rejsemål. Men primært ved vi, at vores gæster efterspørger:

 • Kort rejsetid
 • Seværdigheder i gåafstand
 • Godt vejr
 • God mad

Europa har en række meget spændende storbyer, som man kan besøge igen og igen, uden at løbe tør for oplevelser. I Hideaways' søgemaskine kan du finde billige flybilletter fra alle udbydere - direkte eller med mellemlanding - fra lufthavnene i København, Aalborg, Billund, Aarhus og Hamburg. Når du bestiller din storbyferie som en kombination af flybillet og hotelophold, så bliver du samtidig sikret af Rejsegaranti. Kig på et af vore håndplukkede hoteller herunder, eller læs nærmere om de mest populære storbyer i Europa.

Mest populære storby-rejsemål i Europa:

Læs mere

  Hvorfor tage på storbyferie?

  Hos Hideaways er vi specialister i at finde mindre, unikke hoteller i storbyerne, og her kan du være sikker på at få en central beliggenhed, som gør dig i stand til at opleve byen indefra, og ofte med mulighed for at gå rundt til de forskellige seværdigheder. Der er mange fordele ved at bestille din storbyferie igennem et rejsebureau, og hos Hideaways kan du skræddersy din ferie nøjagtig som du ønsker det og nyde godt af vores erfaring med at udvælge de rigtige hoteller. Ja, og så får du på samme tid fuld tryghed både før, under og efter din ferie, når du sammensætter en pakkerejse med både fly og hotel.

  Bo på storby-hoteller i centrum

  Som du nok allerede har gennemskuet, så bruger vi hos Hideaways stort set al vores tid på at rejse rundt til storbyer for at udvælge de bedste hoteller. Det er ikke nødvendigvis kun 4- og 5-stjernede hoteller, men hoteller, der ligger centralt og ofte i hjertet af centrum, hoteller der får gode anmeldelser og lige har det ekstra i forhold til pris og kvalitet. Du kan altid læse en personlig og ærlig beskrivelse af storbyhotellerne her på siden, og få tips til oplevelser i nærheden. Har du brug for hjælp til at finde lige netop det hotel der opfylder dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening. Er du til en luksusferie, så læs mere om en luksusrejser med Hideaways.

  Fleksible pakkerejser - den billigste storbyferie

  Du kan rejse på storbyferie med Hideaways nøjagtigt, som du ønsker, og vil du kun bestille ophold, kan du naturligvis også det. Langt de fleste, som rejser med os, vælger dog en pakkerejse inkl. fly, hotel og evt. transfer fra lufthavnen. Foruden det er nemt at bestille alt samlet, så er det ofte også det billigste, og trygheden får du med i købet. Vores søgemaskine søger efter flybilletter blandt alle flyselskaber, og du får den billigste pris, ligesom hvis du bestilte på nettet. Du får med andre ord en billig storbyferie, med tryghed og garanti, til samme pris som hvis du bestilte de to ting hver for sig.

  Pakkerejser med fly og hotel

  Direkte fly giver mest tid på rejsemålet

  De fleste, som rejser på en storbyrejse, er væk i 3, 4 eller 5 dage, og her spiller tiden en endnu større rolle, end hvis man f.eks, er væk på en badeferie i en eller to uger. Hos Hideaways kan du rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker, vi tilbyder på alle storbyrejser fri afrejsedag, og du kan flyve fra alle lufthavne i Danmark. Fra Billund, Aalborg og København lufthavn har du direkte fly til de fleste storbyer, og det samme gælder i øvrigt fra lufthavnen i Hamborg. Du kan vælge at flyve med almindelige flyselskaber som f.eks. SAS, Lufthansa eller KLM, men også lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair, Eurowings, Wizzair, easyJet og Vueling.

  Hvor får jeg det bedste tilbud på storbyrejser med fly?

  Der findes mange deals på storbyferie, men ofte er de under forudsætning af afrejse på bestemte tidspunkter og med særlige regler. Det er også muligt at kigge efter afbudsrejser og last minute tilbud på storbyferie, men ofte giver det bedst mening at sætte sig ned og kigge på, hvor man gerne vil hen, finde et godt hotel og en billig flybillet, og så sætte det hele sammen til en pakkerejse, hvor man ikke risikerer aflysning pga for få tilmeldinger, eller at skulle rejse på mærkværdige tidspunkter.

  Storbyrejser i påsken

  Påsken er absolut højsæson for storbyrejser. Dette er bl.a. fordi vi i Danmark har en lang skoleferie omkring påsken, men også fordi man får mulighed for at rejse foråret i møde på mange af de mest populære destinationer, fx. Paris, Barcelona og Rom, hvor man kan opleve sommerlige temperaturer, særligt hvis påsken ligger sent. De behagelige temperaturer gør det rart at bevæge sig rundt, for på en storbyferie kommer man let op over 20km gang om dagen, hvilket er problematisk om sommeren, hvor det nogle steder kan blive endog meget varmt.

  Velkommen på storbyferie med Hideaways!

  >> Læs også om storbyferie i New York
  >> Læs også om weekendrejser med Hideaways

  Læs mere