Storbyferie

Er du også til storbyferie med karakter? så velkommen til Hidaways, vi er specialister i rejser til storbyer hvor du bor på nøje udvalgte hoteller der alle er håndplukkede.

Hvad er egentlig ingredienserne på en vellykket storbyferie? Ud over at være krydret med shopping, kultur og gastronomi, hvad er det så den berømte prik over I’et, der får os til at vælge f.eks. London, Barcelona og andre europæiske metropoler som vores personlige storbyfavorit? Det spørgsmål er vi gået på jagt efter at finde svaret på og du kan læse meget mere om storbyerne i vores program under de enkelte rejsemål.

Hvor skal jeg rejse på storbyferie?

Godt spørgsmål, for mulighederne er utallige... her har vi samlet en liste med de mest populærer rejsemål for en storbyferie, og så har jeg tilføjet et par byer du måske normlt ikke lige overvejer som det første til en storbyrejse.

Top 10 rejsemål for en storbyferie

Nyheder 

Vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende hoteller og storbyer til vores program, bla. kan du glæde dig til disse nyheder som er på vej....

  • New York
  • Budapest
  • Amsterdam
  • Porto
  • Wien

Du kan altid se de nyeste hideaways her eller kigge mere på rejsetemaet "City-hideaways" hvor vi har udvalgt hotellerne i de storbyer du finder i programmet.

Hvorfor rejse med Hideaways på storbyferie?

Der er mange fordele ved at bestille din storbyferie igennem et rejsebureau, og hos Hideaways kan du skræddersy din ferie nøjagtig som du ønsker det og nyde godt af vores erfaring med at udvælge de rigtige hoteller. Ja, og så får du på samme tid fuld tryghed både før, under og efter din ferie.

Bo på hoteller der ligger i centrum

Som du nok allerede har gennemskuet så bruger vi hos Hideaways stort set al vores tid på at rejse rundt til storbyer for at udvælge de bedste hoteller. Det er ikke nødvendigvis kun 4 og 5 stjernet hoteller, men hoteller der ligger centralt og ofte i hjertet af centrum, hoteller der får gode anmeldelser og lige har det ekstra i forhold til pris og kvalitet. Du kan altid læse en personlig og ærlig beskrivelse af storbyhotellerne her på siden, og få tips til oplevelser i nærheden. Har du brug for hjælp til at finde lige netop det hotel der opfylder dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening. Er du til en luksusferie, så læs mere om en luksusrejser med Hideaways

Fleksible pakkerejser

Du kan rejser på storbyferie med Hideaways nøjagtig som du ønsker, og vil du kun bestille ophold kan du naturligvis også det. Langt de fleste som rejser med os vølger dog en pakkerejse inkl. fly, hotel og evt. transfer fra lufthavnen. Foruden det er nemt at bestille alt samlet, så er det ofte også det billigste, og trygheden får du med i købet, Hideaways Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureauforening, har stillet garanti i Rejsegarantifonden og følger naturligvis loven om pakkerejser.

Pakkerejser med fly og hotel

Direkte fly giver mest tid på rejsemålet

De fleste som rejser på en storbyrejse er væk i 3,4 eller 5 dage og her spiller tiden en endnu større rolle end hvis man f.eks er væk på en badeferie i en eller to uger. Hos Hideaways kan du rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker, vi tilbyder på alle storbyrejser frie afrejsedage og du kan flyve fra alle lufthavne i Danmark. Fra billund, Aalborg og København lufthavn har du direkte fly til de fleste storbyer og det samme gælder iøvrigt fra lufthavnen i Hamborg. Du kan vælge at flyve med almindelige flyselskaber som f.eks. SAS, Lufthansa eller KLM, men også lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair, Eurowings, Wizzair, easyJet og Vueling.

Velkommen på storbyferie med Hideaways!

Læs mere