Hideaways tæt ved vandet

Vand har en beroligende effekt. Sådan er det bare. Søer, floder og havet har til alle tider tiltrukket mennesker, og det er ikke uden grund, at udsigt over vand har høj prioritet for mange, når de skal bestille deres ferie. Er der noget smukkere end synet af solnedgangens stråler, der glitrer varmt på vandoverfladen?

Den mest oplagte mulighed for at holde ferie tæt på vand, er selvfølgelig at vælge en feriebolig ved kysten. For mange er adgang til havet og stranden et absolut must, når ferien skal planlægges. Det der med at have sand mellem tæerne, nyde havudsigten fra balkonen og høre bølgernes brusen, mens du slapper 100% af har en nærmest terapeutisk effekt på de fleste af os.

Mindst ligeså skønt kan det dog være at holde ferie ved en sø - og det kan du for eksempel på vores lækre gemmesteder ved den maleriske Gardasø i Italien. Der får du også vandets terapeutiske effekt, og muligheden for at bade - samtidig med, at du er omgivet af fantastiske bjerglandskaber.

At finde et hideaway tæt ved vandet er faktisk ikke den nemmeste opgave, for det er netop ved vandet, og specielt ved havet, at masseturismen dominerer mange af de ellers så udmærkede rejsemål i de sydeuropæiske lande med store hoteller. Du kender uden tvivl de myldrende strandpromenader fyldt med souvenir-boder og gøglere. Det er sandsynligvis ikke det, du leder efter.

Heldigvis findes der mange autentiske og hyggelige hideaways både tæt på havet og med havudsigt, samt ved de store søer.  Under dette rejsetema har vi samlet dem alle sammen til dig, der ikke kan holde en ferie, uden at du kan bade og ligge og hygge dig på stranden eller søbredden.

Hos Hideaways betyder "tæt ved vandet" ikke nødvendigvis, at du kan gå fra dit hideaway til havet eller søen. Det betyder, at der maksimalt er 1-4 km til vandet (men ofte i gangafstand og dermed inden for 500 m til 1 km). Se den præcise afstand til vandet under hver beskrivelse: )

 

Læs mere