Vores favoritter

Vi har hver især vores egen lille samling af favoritter på rejsemål i f.eks. Spanien, FrankrigPortugal, Grækenland, Kroatien og Italien.

Hvordan kan det nu hænge sammen - altså at du hos Hideaways kan finde et udvalg af favoritter?! De er jo alle personlig håndplukket og lever op til vores kriterier inden for en række parametre. Uanset hvordan vi vender og drejer tingene, så er der alligevel nogle hoteller og ferielejligheder, som skiller sig lidt ud fra mængden. 

Personligt værtskab

På mange hideaways vil du møde ildsjæle, som sætter det personlige værtskab og gæstfriheden over alt andet. Det er steder, hvor du kommer på fornavn med dine værter, og hvor du vil føle den lidenskab og passion, som stederne drives med.

Det falder vi for

Amalie falder f.eks. altid for den hyggelige stemning, at der er masser af fine detaljer og så selvfølgelig at hun får en varm velkomst, når hun ankommer til et nyt hideaway. For Marie betyder atmosfære og hotellernes historie alt. En anden ting som altid er afgørende for Marie, er ejerne, som bliver målt nøje på deres gæstfrihed og omgang med gæsterne.

Mikkel er typen der allerede har truffet beslutningen 5 minutter efter han er trådt ind af døren. Rygtet siger, at man kan se det på ham med det samme. Maden er nok den ting, som kan gøre Mikkel allermest blød i knæene - og han har svært ved ikke at blive en smule forelsket i kokken, hvis maden på et hideaway smager lidt bedre end andre gode steder.

Du kan læse de personlige beskrivelser under hvert hotel neden for. Her bliver det hurtigt klart for dig, hvorfor vi har et særligt godt øje til nogle hoteller og ferieboliger - og som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om favoritterne eller en af de mange andre håndplukkede hideaways.

 

 

 

 

Læs mere