Aktuelle rejsetilbud til Mallorca

Book nu og få gode priser til 2019

 

Lago Garden Apartsuites & SPA Hotel, Mallorca

- Lago Garden Apartsuites & SPA Hotel er et hideaway for alle sjæle. Bo i den lille by, Cala Ratjada, og i gåafstand til Mallorcas dejlige strande på nordkysten (5*****)
Bestil rejsen inden den 15. marts 2019 og få op til 10% rabat på opholdet (gælder for ophold fra den 05. april 2019 til 30. oktober 2019) Klik her for at læse mere

Posada d'Es Moli, Mallorca

- velkommen til et lille hyggeligt ”gemmested” i skønne landlige omgivelser blot 10 minutters kørsel fra dejlige Middelhavsstrande og storbyliv i Palma (4****)
Bestil rejsen inden den 30. april 2019 og få op til 20% rabat på opholdet (gælder for ophold fra den 01. marts 2019 til 31. oktober 2019) Klik her for at læse mere

Hos Hideaways får du altid dagens bedste priser, og vi søger konstant efter ekstra gode tilbud til dig. Hvis du kan slå hurtigt til, så er der lige nu ekstra gode priser på udvalgte hoteller. Rabatterne på opholdet vil altid være fratrukket de viste priser på hjemmesiden.

>> se alle rejser til Mallorca

Nyheder hos Hideaways

Vi har det lidt som børn, der glæder sig til juleaften, når der er nyheder på vej hos Hideaways. For ofte kan det være en ny, personlig favorit, der har sneget sig med i feltet – eller rettere: En nyhed, der er kommet igennem nåleøjet. Hvad mener vi så med det? Jo, det er ikke lige sådan at finde et nyt hideaway. Der er en lang række kriterier, der skal være opfyldt for, at det bliver aktuelt at begynde et fremtidigt samarbejde. 

Her kan du se en oversigt over de seneste skud på stammen hos Hideaways. Klik her for at læse mere om nyheder

>> Læs mere om hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller