Rundrejser

En rundrejse på egen hånd giver dig den optimale frihed til at rejse rundt helt efter dine egne ønsker og behov. Nogen kalder det for kør-selv ferie, andre bilrundrejser, men fælle for alle er jo at det er en rejse rundt i et land eller område hvor du bor på flere hoteller under rejsen. Hos Hideaways Rejser tilbyder vi ikke rundrejser med rejseleder, men har et stort udvalg af rundrejser på egen hånd. Hvadenten du kører rundt i en lejebil eller buger et andet transportmiddel er du rejsens egen herre og bestemmer selv tempo og retning. På den måde vælger du fuldstændig selv, hvordan din rejserute og dit rejseprogram skal være.

>> Se det store udvalg af bilrundrejser hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger hos Hideaways

Du kan selv arrangere din rundrejse og søge efter hoteller i hotel-søgemaskinen, eller du kan læse mere om de rundrejser vi tilbyder. Ønsker du hjælp til at sammensætte din helt egen rute og program så få et skræddetsyet tilbud på en rundrejse efter dine ønsker og behov. Normalt består en rundrejse af en pakke, hvor der indgår flyrejse, ophold og lejebil. Bestiller du en pakkerejse, er du dækket af Rejsegarantifonden.

 

Rundrejse med bil

Foto: Når du er på rundrejse i bil er det nemt at når frem til små charmerende hoteller

Vælg de rigtige hoteller

.

Rejsemål til din rundrejse

Uha, hvor skal jeg starte for der findes så utrolig mange rejsemål hvor det er oplagt at rejse rundt og opleve... men her skal du få et par bud på nogle af de rejsemål og destinationer som jeg vil anbefale, og ikke mindst som er blandt de meste populærer blandt vores gæster der rejser på rundrejse.

 • Italien
 • Spanien
 • Frankrig
 • Grækenland
 • Portugal
 • Tyrkiet
 • Kroatien
 • Malta
 • Cypern
 • England
 • USA
 • Thailand

De mest populærer rundrejser

Som nævt kan vi arrangere kør-selv rundrejser på stort set alle rejsemål i programmet, men nogle rejsemål er naturligvis mere oplagt til en individuel runrejse end andre og her er de mest populærer blandt vores gæster.

Rundrejser i gruppe

Vil du rejse på en rundrejse i en gruppe og måske med dansk rejseleder, søger rejse-søgemaskinen efter rundrejser fra alle rejsebureauer i databasen. Du kan finde rundrejser med dansk guide i alle verdensdele og med forskellige temaer. Vi søger bl.a. efter rundrejser med dansk rejseleder fra Gislev Rejser, Albatros Rejser og Kulturrejser Europa.

Rundrejser med dansk rejseleder

Rundrejser med dansk rejseleder giver dig optimal mulighed for at komme på en rejse, hvor du kan læne dig tilbage i sædet og nyde at alt er arranangeret. Det gælder normalt både fly, hotel, transport på rejsemålet, udflugter, seværdigheder, dansk rejseleder og ofte også visse måltider på rejsen. Du kan her se eksempler på populære rundrejser med dansk rejseleder.

Rundrejser på egen hånd eller i en gruppe - du finder inspiration og gode tilbud på rundrejser hos Hideaways. Rundrejser er en perfekt måde at opleve et land eller rejsemål på, uanset om du rejser på egen hånd eller i en gruppe. Indtast hvilken periode du vil rejse og vælg rundrejser under tema, så kan du i fred og ro sammenligne priser på rundrejser og se hvilke muligheder der er på det ønskede rejsemål.

>> Læs mere om bilrundrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér