Rejser til Skotland

Skotland er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Hideaways. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få rejsetilbud når vi åbner op for rejser til Skotland.

Skotland - rig på kultur

I Skotlands hovedstad, Edinburgh, kan du opleve en masse af de ting vi kender Skotland for. Store slotte, smukke gamle bydele og ikke mindst sækkepibemusik. Edinburgh står desuden også på UNESCOs Verdensarvsliste.

Skotlands fabelagtige natur har gennem tiden været brugt til mange flotte og spektakulære film. En af de seneste og mest kendte film er Harry Potter, hvor Hogwarts Ekspressen kører over jernbaneviadukten nær Glenfinnan.

Whisky

Hvis man tager til Skotland kommer man ikke uden om Whisky. Whiskyen er Skotlands største eksportvarer, og med god grund. Snyd ikke dig selv for at besøge et af de mange bryggerier, prangende store som charmerende små, og smag på de gyldne dråber som ligger dybt i hver skottes hjerte.

Skotske myter

Når man rejser til Skotland er Loch Ness også helt klart et besøg værd - især hvis du kan lide myten om Loch Ness uhyret. Du kan smutte forbi besøgscenteret og få myten genopfrisket eller lade din egen fantasi spille dig et puds når du går en tur langs søen. Uanset hvad er naturen pragtfuld i Skotland og kan ikke andet end nydes.

Rejsemål

Læs mere om byer og rejsemål i Skotland som er værd at besøge på en rejse til landet.

Glasgow

Glasgow har det bedste Skotland har at byde på. Byen indeholder iblandt mange populære attraktioner: Kelvingrove Art Gallery and Museum, Glasgow Cathedral, The University of Glasgow, fodboldstadion Hampden Park eller shopping gaden Buchanan Street. Skotlands største by Glasgow byder dig velkommen med åbne arme, med mørk øl, haggis, sækkepibemusik og en god gang fodbold eller rugby.

Edinburgh

I Skotlands hovedstad, Edinburgh, er der meget at opleve. Mest populært er Edinburgh Castle, den gamle middelalderborg kan spores helt tilbage til den mørke middelalder. Byens centrum indeholder også fantastiske shoppingmuligheder for enhver smag. Eller tag på en tur i det smukke skotske højland og oplev den overvældende keltiske kultur.

Turistinformation

Har du brug for mere information om Skotland? Turistkontoret hjælper gerne med oplysninger, og inspiration til din rejse i Skotland. På den officielle hjemmeside for det skotske turistbureau finder du bl.a. artikler om nogle af Skotlands topattraktioner, og en række praktiske informationer om at rejse i Skotland. Derudover finder du også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder og nyheder i Skotland.

>> Læs også om rejser til England
>> Læs også om rejser til Wales

Læs mere om Skotland

Rejsemål , Skotland

Find rejsen til Skotland her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller