Billeje i Andalusien

Andalusien byder på et væld af spændende seværdigheder, idylliske Pueblos Blancos og smuk natur. Når du rejser med Hideaways til denne skønne region, er billeje derfor din mulighed for nemt at fylde dagene med spændende oplevelser på korte og lange udflugter. En ferie med billeje i Andalusien giver dig desuden chancen for at udforske regionen i dit helt eget tempo og for at få flere unikke oplevelser. Vi har gjort det nemt for dig at finde den billigste billeje til din rejse i Andalusien med Hideaways. I søgemaskinens andet trin giver vi dig således mulighed for at tilvælge den type lejebil, som bedst opfylder dine behov fra en bred vifte af anerkendte udlejningsselskaber. Alle biludlejningspriser du ser i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer, med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje på i Andalusien.

Lufthavne:

De fleste som rejser til Andalusien, vælger at flyve til Malaga Lufthavn. Men du kan også vælge at flyve til lufthavnen i Sevilla og alternativ til Faro i Portugal, der er et oplagt valg, hvis du skal bo i den vestlige del af Andalusien. Ønsker du ikke at afhente din lejebil i en lufthavn kan du via nedenstående link søge priser på mange andre udlejningssteder i Andalusien. Udnyt eventuelt at det også er muligt at bestille afhentning af lejebilen i en lufthavn og aflevere den i en anden, for eksempel hvis du skal på en bilrundrejse.

Malaga lufthavn

At en stor del af de ferierejsende vælger Malaga Lufthavn skyldes ikke mindst, at der året rundt er mange direkte, daglige flyafgange hertil fra de danske lufthavne. Malaga Lufthavn, som har lufthavnskoden AGP i søgemaskinen, ligger ca. 8 km sydvest for Malaga by med gode vejforbindelser til resten af regionen. Lufthavnens historie går tilbage til 1919, som stedet hvor Spaniens første flyselskab blev grundlagt. Blandt de mange flyselskaber som nu til dags benytter lufthavnen ved Malaga, er blandt andet easyJet, Ryanair og Norwegian. I 2014 modtog Malaga Lufthavn 13.7 millioner passagerer.

Sevilla Lufthavn

Sevilla Lufthavn, som ligger ti kilometer nordvest for Andalusiens hovedstad, har i skrivende stund ikke direkte flyforbindelser fra Danmark, men kan dog alligevel være interessant, hvis du rejser til Andalusien for at opleve Sevilla og seværdighederne her omkring.

Biludlejningsfirmaer

I Andalusien kan du vælge en lejebil fra alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT og EuropCar, men også fra mange mindre, lokale biludlejningsselskaber, der ofte også har gode tilbud. For at sikre en høj kvalitet har vi hos Hideaways valgt at samarbejde med AutoEurope om billig billeje i Andalusien, da AutoEurope er kendt for gode service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som nok er kendt for lave priser, men også for en meget dårlig service. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Andalusien billeje du ser online her hos Hideaways er inklusiv samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Det betyder du trygt kan køre på udflugt uden at tænke på kilometerforbrug under din ferie i Andalusien. Du har mulighed for at vælge forskellige prisklasser af biler og tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

En af fordelene ved vores samarbejde med AutoEurope i Andalusien er det enorme udvalg af lejebiler, som vi derved kan tilbyde. Som udgangspunkt er lejebilerne i søgemaskinens oversigt opdelt i kategorier. I Andalusien kan du blandt andet leje biler såsom Hyundai i10, VW Polo, Ford KA, Renault Scenic og VW Touran. Du kan derfor altid finde en lejebil i en prisklasse og størrelse, som passer til dit behov. Rejser du med hele familien eller en større gruppe venner, er det oplagt at vælge en stor bil som for eksempel Volkswagen Touran med plads til syv personer. En stor lejebil er naturligvis også et oplagt valg, hvis du har behov for ekstra god plads til bagage eller eventuelt medbringer sportsudstyr. Benyt eventuelt også Andalusiens solrige og varme klima til at forkæle dig selv med en køreoplevelse ud over det sædvanlige med en cabriolet.

Se typer af lejebiler

Oplev Andalusien med bil

Det er naturligvis ikke kun for at komme nemt frem og tilbage mellem lufthavnen og dit hotel, at du bør bestille billeje til din ferie. Nedenfor kan du læse om nogle af de seværdigheder, du nemt kan besøge med bil. Husk at du hos Hideaways også kan bestille en af vores mange bilrundrejser.

Alhambra

Skal man nævne de største seværdigheder i Andalusien, er det ikke til at komme uden om det mauriske fæstningsanlæg Alhambra. Dette er en af de mest besøgte seværdigheder i hele Spanien og er optaget på UNESCO's liste over verdensarv. Fæstningens smukke arabiske arkitektur, haver og udsmykning i kombination med de flotte omgivelser med udsigten til Granada på den ene side og Sierra Nevada-bjergene på den anden er da også for mange et af højdepunkterne på en ferie i Andalusien. UNESCO beskriver Alhambra som et unikt vidnesbyrd om den muslimske tilstedeværelse i Spanien, der ikke i samme grad som mange andre af datidens bygningsværker er blevet ødelagt eller ændret i efterfølgende tidsperioder. Et besøg i fæstningen, som består mange sammenbyggede enheder i form af blandt andet boliger, moskéer og badeanlæg, samt i Granadas gamle mauriske bydel Albayzín giver et enestående indblik i Spaniens rige historie.

Alhambra ligger i Granada omkring halvanden times kørsel fra Malaga og derfor et oplagt mål for en dagsudflugt eller eventuelt som et stop på en bilferie. Det er takket være tydelig skiltning fra motorvejen ikke noget problem at finde til Alhambra i bil, og der er en stor parkeringsplads ved hovedindgangen. Afsæt minimum tre-fire timer til dit besøg. Vær opmærksom på at bestille din adgangsbillet til Alhambra i god tid, da der er rift om dem året rundt, og mange uden reservation går hver dag forgæves. Det kan midt på sommeren blive hedt i Granada og på Alhambra, så de bedste måneder at besøge stedet er derfor som regel foråret, eller sensommer/efterår, hvor der er mere behagelige temperaturer og færre besøgende.

Læs mere: Dagsudflugt til Granada Alhambra er ikke det eneste mauriske bygningsværk, du kan opleve i Andalusien. Moskeen i byen Córdoba er for eksempel bestemt også et besøg værd. Læs mere om moskeen i Córdoba

Gibraltar

På sydspidsen af Den Iberiske Halvø er Gibraltarklippen et andet interessant dagsudflugtsmål både for dens interessante historie og livlige aber, som holder til her. Derudover er Gibraltar naturligvis et populært udflugtsmål, fordi man her kan besøge et lille stykke England, som måske nok minder om en gammeldags engelsk provinsby, men alligevel er noget helt for sig. På øen er blandt andet et besøg i naturreservatet Upper Rock Nature Reserve øverst på de flestes ønskeliste. Det er blandt andet her du møder de berømte berberaber, som kan være ganske nærgående, men som dog bør behandles med respekt, da det er vilde dyr. Derudover vidner en attraktion som den store kanon, 100 Tonne Gun, fra 1870, om øens strategiske betydning for bevogtningen af Gibraltarstrædet. Selvom det er muligt at køre helt over på øen, kan det være en god ide at parkere på den spanske side, da det ofte kan tage lang tid at slippe over grænsen i bil, ligesom du risikerer at havne i en myldretidskø. Husk at medbringe pas.

Dette er blot to af de mange spændende seværdigheder du kan opleve med en lejebil i Andalusien, du kan læse meget mere om seværdigheder i denne region af Spanien på bloggen.

Mere information om billeje hos Hideaways

Ovenstående informationer om billeje i Andalusien er vejledende. Vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Andalusien er du meget velkommen til at kontakte os, eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Information om billeje

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér