Hotelanmeldelser af Casa Romana Boutique Hotel

Læs personlige anmeldelser af Casa Romana Boutique Hotel som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Romana Boutique Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,1

Charmerende hotel med dejlig tagterrasse med restaurant/bar.

Fra tagterrassen er der en flot udsigt over Sevillas tage til Metropol Parasol (champignon) og Giraldatårnet. Køkkenet er formidabel. Har aldrig fået så lækkert et andebryst. Betjeningen venlig og hyggelig.
9,7

I hjertet af Sevilla

Et meget, meget hyggeligt hotel midt i hjertet af Sevilla. Tæt på al ting. Vores værelse var superfint, men der er forskel på størrelserne, så vær opmærksom på det. Lidt svært at finde pga. de meget små ensrettede gader, men det ligger så vidunderligt. Sevilla er en super dejlig by.
8,0

Sevilla er oplagt til en storbyferie

Forhåbentlig opdager flyselskaberne det snart, så man kan flyve direkte fra CPH til Sevilla. Smukke gamle bygninger, smalle gader, super mad og liv overalt på cafeer, pladser og gader.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,9 af 10
Baseret på 3 anmeldelser