Der er ikke mere end omkring en times kørsel fra Malaga lufthavn til dejlige Colina del Paraiso, hvor du kan se frem til at indlogere dig i en af stedets dejlige lejligheder. Fra Malaga lufthavn er det nemt at komme på motorvejen nærmere bestemt på autopista AP-7, der fungerer perfekt, når der skal tilbagelægges nogle km – i dette tilfælde er der tale om knap 70 km. Autopistaen er en betalingsvej og som tommelfingerregel koster det ca. € 10 for 100 km. Du kan vælge kystvejen A7, som er gratis, men så skal du også belave dig med tålmodighed, for her er trafikken tæt især i højsæsonen, hvor høje temperaturer også kan være med til at gøre turen til en noget tvivlsom affære.  

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Som alle andre steder i ukendt område er det naturligvis en god ting at slå GPS’en til, så du uden problemer kan nå frem til dit bestemmelsessted, der i dette tilfælde ligger lidt oppe i bjergene, så du på vejen derop tydeligt kan fornemme, at der vil være udsigt i vente. 

Velkommen til Colina del Paraiso

Den sidste kilometer går ad Calle Pinsapo, og når en fin gul bygning dukker op på din venstre hånd er målet nået. I receptionen, som ligger i klubhuset, udleveres nøgler og kort over området, så du nemt kan finde din lejlighed og alle de faciliteter, som hotellet byder på. Der er parkeringsplads udenfor (eller nær) din hoveddør, så nu nemt kan få din pakkenelliker indendørs. Og så er det ellers med at få pakket ud, og måske har du oven i købet været så forudseende at købe lidt mad og drikke undervejs, som nu skal i køleskabet. 

Mon det så ikke er nu, du og dine medrejsende må hen og slå døren til altanen op og nyde udsigten ud over landskabet og temmelig sikkert også ud over en velplejet golfbane ned til Middelhavet. Er vejret klart kan du nok også se Gibraltar-klippen og bjergene i Marokko.

Her er noget for enhver smag

Selv om Colina del Paraiso efter Hideaways målestok er et stort ferieresort med hele 173 lejligheder i forskellig størrelse og facon, så virker det absolut ikke mastodontisk, for de forskellige bygninger er placeret med god afstand, og så er der et dejligt anlæg med plæner, flere swimmingpools og terrasser naturligvis udstyret med solsenge og parasoller, den uundværlige pool-bar og en børneklub til de mindre børn. Lidt væk herfra ligger banerne til tennis, minifodbold, basketball og det nye hit, padletennis, samt legeplads.

Der er med andre ord sørget for at folk i alle aldre har mulighed for at foretage sig lige hvad de måtte ønske, om det er at være aktiv med sport eller slænge sig på en solseng med en god bog eller sin tablet.

Klubhuset er stedets hjerte

Hjemme betegner vi ofte spisestuen eller køkken-alrummet som husets/lejlighedens hjerte, og jeg vil tillade mig at betegne Colina del Paraisos klubhus som dette resorts hjerte og omdrejningspunkt. Her er nemlig restauranten, hvor du, hvis du da ikke orker selv at kokkerere, kan få både morgenmad, frokost og middag.

Her er et fitnesscenter med en veludrustet ”maskinpark”, et spillerum med blandt andet bodfodbold og en lokkende bar. Her kan du hænge ud efter en dejlig dag fyldt med oplevelser og nyde både den fabelagtige udsigt ud over det bakkede terræn og Middelhavet og en god drink indenfor rækkevidde.

Nøøøj – det er (også) for børn

Colina del Paraiso er et ”paradiso” for golfspillere, men det er sandelig også et godt sted at tilbringe en familieferie, måske med flere generationer, hvor der er tænkt på, at både voksne og børn skal have det godt. Specielt til de små er her børnepool, lille fodboldbane, legeplads, Paradise Island børneklub (åben midt juni til start september) og specielt børneområde i restauranten. Til de lidt ældre børn (og deres legesyge forældre) er der bordfodbold, bordtennis, dart, pool, X-box spillekonsol, filmaftener, tennislektioner og meget, meget mere.

Godt at vide om Colina del Paraiso

Det er ikke nogen hemmelighed, at du er kommet til golfland, eller Costa del Golf, som denne del af Andalusien også kaldes, for du næsten omgivet af golfbaner, der smyger sig ind og ud mellem de rustikke bjerge. Der ligger 4 rigtig gode golfbaner mellem 2 og 8 km fra resortet, så der er noget at se frem til for golfentusiaster.

Du er også meget nær en af de små sydspanske byer, som jeg holder meget af, nemlig Benahavis. Ikke fordi det er en lille autentisk by, hvor der sjældent kommer en turist, for det er absolut ikke tilfældet, men fordi byen er synonym med mad af høj kvalitet. Hertil valfarter både lokale spaniere, fastboende udlændinge af mange forskellige nationaliteter og så naturligvis turister i store mængder. Und dig selv en udflugt til denne lille by – der er kun 8 km derop - udse dig en restaurant og lad dig beværte med rigtig god spansk mad.

Der er et lille minimarked på resortet, hvor de mest nødvendige ting kan købes. Morgenmad kan tilkøbes, og bemærk, at den er continental, det vil sige, at det grundlæggende er meget simpelt med brød, marmelade, ost og en slags juice. Hvis du ønsker yderligere så som æg, udvalg af juice, frugt m.m. så kan det tilkøbes direkte på stedet. 
 

Læs mere om Colina del Paraiso

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,4 Vores gæsters
bedømmelse
535 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med flere restauranter, San Pedro de Alcántara – 9 km
 • Córdoba med sin moské, der imponerer enhver – 231 km
 • Sevilla (måske Andalusiens smukkeste by) – 239 km
 • Nærmeste strand – 4 km
 • Malaga lufthavn, Malaga – 72 km
 • Shopping og ”storbyliv” i Malaga – 80 km
 • Overdådige Alhambra og Generalife-haven i Granada – 200 km
 • Jetset-livet i Marbella – 21,5 km
 • Nerja og dens berømte klippehuler – 138 km
 • Den britiske kronkoloni, Gibraltar med ”bobby’er” og vilde aber – 62 km
 • Den magiske og sagnomspundne klippeby, Ronda – 55 km

Værelser

Colina del Paraiso byder på 101 lejligheder i forskellig størrelse og facon fra lejligheder i ét plan, Townhouses, eller skal vi kalde dem rækkehuse, i 3 etager og så de ekstra lækre Penthouse lejligheder, hvor der ikke er sparet på det der ”lidt ekstra”.

De er meget fint møbleret med gode sofaer og stole samt spisebord i stuen, dejligt køkken med ”alt til faget hørende” og det antal soveværelser, som du måtte behøve. Det er ikke muligt at sove i stuen, så er I en familie på 2 voksne og 2 børn, har I brug for 2 soveværelser, og en familie med far, mor og 3 - 4 børn skal altså have 3 soveværelser.

Lejlighederne fås med 1, 2 eller 3 soveværelser og flere badeværelser, og de er som nævnt i ét plan som oftest. De har en terrasse med både solsenge og spiseplads.

I townhouses kan du også vælge mellem 1, 2 eller 3 soveværelser og samme antal badeværelser. Der er lidt mere specielt indrettet med køkken og stue/spisestue og stor terrasse med spiseplads samt toilet i stueetagen. På 1. sal er der sove- og badeværelser og øverst oppe en terrasse med solsenge, spiseplads og jacuzzi.

Penthouselejlighederne er for dig, der efterspørger privatliv. Her er 3 sove- og badeværelser, terrasse med spiseplads lige uden for stuen og på taget en 100 m2 stor terrasse med solsenge, parasoller, spiseplads og privat pool (i beskeden størrelse, men fin til at køle sig lidt ned).

Det er muligt at tilkøbe rengøring, skift af sengelinned og håndklæder under opholdet ved henvendelse i receptionen. Slutrengøring er inkluderet i prisen hjemmefra. 

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Stor privat terrasse
 • TV med spanske og internationale kanaler
 • DVD-afspiller
 • Separat bryggers med vaskemaskine og tumbler
 • Badeværelser (nogle med både kar og brus)
 • Hårtørrer
 • Køkken med alt i service
 • Opvaskemaskine, mikroovn, køleskab m.m.
 • Strygebræt og strygejern 
 • Parkering
 • Gratis WiFi
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Colina del Paraiso:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Ctra de Cadiz km 166 Urb El Paraiso Alto, c/Pinsapo
29769 Benahavis

Koordinater

Latitude: 36.4794
Longitude: -5.0422

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Andalusien
 • Nærmeste lufthavn: 75 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool
Spanien, Andalusien, Ronda
 • Nærmeste lufthavn: 103 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 km
 • Pool
Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
 • Nærmeste lufthavn: 74 km
 • Afstand til centrum: ca. 2 km
 • Pool