Hotelanmeldelser af Colina del Paraiso

Læs personlige anmeldelser af Colina del Paraiso som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Colina del Paraiso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Familievenligt

Dejligt hotel med god plads til os alle. Vi boede 6 Pers. i en stor lejlighed med 3 badeværelser. Dervar pænt og rent over det hele. Eneste problem var myrer der havde fundet deres rute over hang fra det ene badeværelse til det andet. Polområderne mindre men fine til formålet.
4,9

Bedømmelse af Colina del Paraiso

6,3

Godt men..

Lidt dårligt rengjort. Toiletter der løb. Dejligt personale. Lille køkken
9,1

Virkelig godt

Dejlige faciliteter, pool, jacuzzi. Køkkenet har lige hvad man skal bruge (ikke mere). Man skal bruge en bil.
8,5

Udemærket resort lejlighed med god beliggenhed.

Vi var en familie med 5 personer i en 3 værelseslejlighed med lille pool på taget. Vi boede i blok 5/6 og havde en fantastisk udsigt over området og kunne se helt til Gibraltar i klart vejr. Området er fredeligt og smukt, men man skal bruge en bil for at komme til noget som helst. Lejligheden var pæn med masser af plads. Den lille pool på taget måler ca. 2 x 4m og er omkring 90-100 cm dyb. God til børn fra tidlig svømmealder. Der er 3 fælles pools, den ene med en lille snack bar. Vi havde bestilt med morgenmad, restaurantens terrasse ligger rigtig flot men morgenmaden var ikke noget særligt. Vi spiste på restauranten en enkelt aften, og det var meget udemærket. Ellers spiste vi i Estepona, Puerto Banus og Marbella indenfor 15-20 min. kørsel. Derudover er der tennisbaner, padletennis, fodbold, og et motionsrum. Alt i alt et rigtig godt sted til familien, som ikke ønsker det overrendte resort med tusindvis af mennesker og larm, men gerne vil være et smukt sted med nogle aktivitetsmuligheder og en lille restaurant.
9,7

PERFEKT

TOTAL TOPKLASSE , VI VAR 11 PERSONER I 5 TOWN HAUS LEJLIGHEDER ALLE ER HELT OPPE AT RINGE OVER STEDET OG SERVICEN KAN IKKE VÆRE BEDERE
8,5

Dejlig beliggenhed

Dejlig rummelig bolig, som lå med udsigt fra tagterrassen til Middelhavet og Gibraltar. Jacuzzien var alt for varm og det var ikke muligt at regulere temperaturen. Hyggelig restaurant i tilknytning til resort'et. Vi savnede spanske retter på menukortet, da det primært var italiensk inspireret mad.
8,3

Dejligt ferieophold

Svar fra Hideaways
Kære Torben Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Colina del Paraiso. Det er dejligt at høre, at I har nydt jeres ophold på vores hideaway : ) Da I har boet i lejlighed og ikke på hotelværelse, så er det meget normalt, at man skal købe basisvarer som for eksempel toiletpapir. Heldigvis ligger der et supermarked i kort køreafstand fra Colina del Paraiso, og ellers kan man selvfølgelig benytte sig af det lille minimarked på resortet, men her er priserne måske ikke så konkurrencedygtige, som du selv nævner. Tak for fiffet med restaurant Patria ved La Muela : ) Mange hilsner, Amalie
8,9

Fantastisk oplevelse for os.

Vi er vildt begejstrede over et fantastisk ophold på Colina del Paraiso. Vi havde bestilt et one bedroom med terrasse. Da vi fik udleveret nøglen til vores lejlighed, viste det sig vi havde fået en en trerums med to badeværelser, køkken, stue og en kæmpe terrasse i første række ud til golfbanen. De to af værelserne var godt nok spærret af, men dem havde vi ikke brug for, der var rigelig plads i forvejen. Vi havde sol fra midt på formiddagen til solen gik ned. Skønt. Colina ligger placeret så det er næsten et must at have lejebil. Denne er også god at have når man skal ud og opleve. Superfint ophold.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,2 af 10
Baseret på 9 anmeldelser