Familieferie i Andalusien

En typisk familieferie i Andalusien foregår med udgangspunkt i kysten, for der er ikke noget som det blide Middelhav, der kan skabe rammen om fred og ro i familien.

Rigtig mange kyster har tilknyttet en livreddertjeneste, så du trygt kan lade dine børn lege ved og i vandet, mens du selv lader solen bage din krop.

Mange ferieressorts råder over et væld af aktivitetsmuligheder for alle aldersklasser, og hvis du har fundet en feriebolig, hvor der ikke er så mange faciliteter, finder du til gengæld masser af opslag, flyers og plakater, der fortæller dig, hvor I kan opleve alt fra vandski og faldskærmsudspring til fredelige rideture i bjergene.

Familieferie i lejebil

Det må bestemt anbefales at leje en bil og køre en tur rundt til nogle af de smukke byer i Andalusien. Granada, Sevilla og Cordoba er enestående steder at besøge, og de byder på masser af oplevelser, uanset om det er familiens shoppere eller de historisk interesserede, der skal tilgodeses.

En familieferie i Andalusien betyder også, at I skal smage noget af den traditionelle andalusiske mad. Gå ikke glip af grillede fisk eller paella på stranden, og sørg for at prøve mange forskellige af de lokal tapas, før hvert familiemedlem kan vælge sin favorit.

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér