Hotelanmeldelser af HC Burriana Playa Apartamentos

Læs personlige anmeldelser af HC Burriana Playa Apartamentos som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af HC Burriana Playa Apartamentos. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

7,3

Dejlig lejlighed

Dejlig lejlighed med skøn beliggenhed. :) Men virkelig dårlige senge !!! :( Og sofa og lænestol :(
Svar fra Hideaways
Kære Hanne Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på HC Burriana Playa Apartamentos. Jeg er glad for at høre, at I har haft en god ferie i Andalusien, og jeg giver dig helt ret i, at HC Burriana Playa Apartamentos har dejlige lejligheder med skøn beliggenhed : ) Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at I har haft udfordringer med møbler i lejligheden, og jeg ville ønske, at I havde kontaktet os i løbet af jeres ophold, for så ville vi meget gerne have kontaktet HC Burriana Playa for at prøve at finde en løsning på udfordringen. Jeg håber selvfølgelig, at vi får mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang, og så skal I endelig huske, at vi sidder klar herhjemme, hvis I oplever udfordringer på jeres ferie. Endnu en gang tak for din tilbagemelding. Mange hilsner, Amalie
9,7

Jane

Det var et dejligt ophold i en god lejlighed. Beliggenheden var perfekt - lidt væk fra de store hoteller men alligevel med nogle fine restauranter. Fint område.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,5 af 10
Baseret på 2 anmeldelser