Jeg bliver budt indenfor af hotellets søde personale og med det samme spørger de, om jeg vil have en kaffe: ”Jo, tak...” - svarer jeg på mit halvrustne spansk og sætter mig i en af stolene midt i den romantiske atriumgård, som er indrettet med forskellige planter og landlige, spanske elementer såsom antikke lerpotter, hestevognshjul og håndflettede kurve. Det eneste, jeg kan høre, er henholdsvis de to tjenere, som står og diskuterer aftenens menu på spansk, et par glas som klinger fra restauranten og så fuglekvidder – jeg har det nærmest som om, at jeg befinder mig på en smuk gård midt i baglandet i Andalusien. Det er svært at forestille sig at et så hyggeligt og charmerende boutique-hotel kan ligge midt i Sevillas livlige centrum, men den er god nok.  

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis der er noget, som Hospes Las Casas Del Rey de Baeza kan, så er det at forkæle sine gæster med store og små detaljer. Og hvad mener jeg med det? Jo, for hvor end du går på hotellet, så vil du helt sikkert lægge mærke til noget, som du før ikke har set. F.eks. vil du finde en kurv med friske appelsiner på hver etage, og har du brug for en kølig dukkert eller lyst til at bestille en fodmassage efter en lang dag, så kan du gå op til hotellets moderne tagterrasse, hvor du både finder et loungeområde med tilhørende bar, en pool og et mindre SPA-område. 

Byhotel med ”landlige" detaljer og et moderne twist 

Las Casas Del Rey de Baeza har også en smagfuldt indrettet ”stue” med behagelige siddemøbler, hvor du kan nyde en kop kaffe, en god bog eller et spil skak. Vil du forkæle dine smagsløg med et moderne, andalusisk bondekøkken, så kan du sætte dig bag et bord på Azahar Restaurant og nyde lidt smagfuldt tapas eller kaste dig ud i en 6-retters vinmenu.

Tæt på alt  

Du befinder dig blot et kvarter til fods fra den historiske bydel og Alfalfa-kvarteret, hvor Alcazar og katedralen er beliggende. Her finder du også et væld af butikker, restauranter, museer og Sevillas ældste tapasbar El Rinconcillo. Jeg vil dog også anbefale dig til at købe lidt forskelligt tapas i Mercado Lonja Barranco, som du så kan nyde ved breden af floden. 

Derfor skal du vælge Hospes Las Casas del Rey de Baeza 

 • Du bor tæt på alle Sevillas herligheder inkl. caféer og restauranter
 • - du kan f.eks. gå til alt, der smager af historie og seværdigheder
 • Hvis du ønsker at opleve romantiske Sevilla på et mindre byhotel 
 • Relativt mange faciliteter sammenlignet med andre byhoteller, bl.a.: 
 • Restauranten Alcazar som frister med gastronomiske herligheder
 • Hyggelig tagterrasse med en lille pool, loungeområde og bar
 • SPA-faciliteter (bestil f.eks. en fodmassage efter en lang dag rundt i byen)

Godt at vide om Hospes Las Casas del Rey de Baeza

Når du bor på Hospes Las Casas del Rey de Baeza, så er det lige før, at jeg vil anbefale dig at komme uden en lejebil, for det kan være en udfordring at finde en parkeringsplads i den centrale del af byen. 
Hvis du er på bilrundrejse rundt i den spanske region, så har du selvfølgelig en lejebil med, og her vil jeg anbefale dig at finde en parkeringskælder tæt på hotellet og så lade den holde der, indtil du skal videre på din rejse rundt i Andalusien.

Bemærk at Sevilla ligger i en dal, hvorfor der om sommeren kan blive ganske hedt – så hvis du kommer for at opleve byens fantastiske udbud af kultur og historie (og mad selvfølgelig), så vil jeg anbefale dig at besøge byen i for- og eftersæsonen som marts-maj og igen fra september-november.

Læs mere om Hospes Las Casas del Rey de Baeza

Officiel kategori

Hideaways' kategori

1313 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med flere restauranter, kultur og shopping, Sevilla - 0 km
 • Alcazar de Sevilla - 1 km 
 • Domkirken i Sevilla - 800 m 
 • Canal de Alfonso XIII - 2 km
 • Sevilla lufthavn -  12 km
 • Malaga lufthavn - 215 km 
 • Den magiske og sagnomspunde klippeby, Ronda - 130 km 
 • Den britiske kronkoloni, Gibraltar med "bobby'er" og vilde aber - 199 km

Værelser

Huset, som i dag fungerer som hotel, er oprindeligt bygget i det 18. århundrede som corral de vecinos (traditionel, andalusisk gårdhavehus) med landlige og romantiske detaljer. Disse detaljer går igen på Las Casas Del Rey de Baeza’s 41 værelser, der er fordelt over tre tager og har enten udsigt ud til byen eller den charmerende atriumgård. Alle værelser er relativ rummelige med varme nuancer og naturmaterialer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hospes Las Casas del Rey de Baeza:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Plaza Jesus De La Redencion 2
41003 Sevilla

Koordinater

Latitude: 37.3914
Longitude: -5.9868

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.