Romantik, gastronomi og panoramaudsigt til bjerglandskaber og hvide landsbyer! Bo midt mellem avocado-træer, olivenlunde og tæt på Middelhavets kyst og badestrande. Velkommen til Hotel Cortijo Bravo i Andalusien med Hideaways Rejser...

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Oppe i Andalusiens bagland omkring et kvarters kørsel fra kysten finder jeg mit lille, hyggelige hideaway, Hotel Cortijo Bravo, der ligger som en kridhvid perle omgivet af frodig, grøn beplantning. Turen hertil fra Malaga gik fint uden alt for mange svinkeærinder, og min glæde var stor, da jeg, efter at have forceret den stejle opkørsel i 1. gear nåede frem til det smukke hvide hus. Det ligner grangiveligt et meget velrestaureret gammelt landsted, men er altså opført i 2008. Også indendørs føler jeg mig hensat til en svunden tid i den flotte patio med søjler, åben pejs, vandkunst og bløde lænestole – et godt sted til en hyggestund i kølige omgivelser i de varme sommermåneder.

Med kig ud over avocado- og appelsinmarker så langt øjet rækker

Fra receptionen er der kig gennem patioen til terrassen hvorfra der er et fantastisk vue ud over avocado- og appelsinmarker så langt øjet rækker, længere borte kan jeg se den nærmeste by, Valéz-Malaga, der lyser hvidt i alt det grønne og i det fjerne kan jeg med lidt godt vilje skimte Middelhavet. Den samme udsigt, som jeg i hvert fald ikke kan blive træt af, er der fra alle hotellets værelser.

På dette lille romantisk, boutique-hotel er der 21 værelser inklusiv en brudesuite, som man når frem til ad en stejl vindeltrappe – hvis brudgommen skal bære sin brud over dørtærsklen her, håber jeg for ham, at hun er en lille nipsting. Der bliver faktisk holdt en del bryllupper på Cortijo Bravo, hvor terrassen lægger grund til vielse og reception med den fabelagtige udsigt som bagtæppe. Den efterfølgende middag, dans og musik foregår i et festlokale lidt fra hotellet, så frygt ikke for nattesøvnen.

De øvrige værelser er alle individuelt indrettet – ikke 2 er ens. Mit værelse (standard) er dejligt – ikke overvældende stort, men her er et lille skrivebord, et par behagelige stole, et dejligt rustik badeværelse med brus og som kronen på værket en stor skøn dobbeltseng med dyne og lækkert sengelinned – ja, jeg føler mig lidt som prinsessen på ærten. Alle standardværelser har en lille balkon, uden møblement, men skøn at træde ud på og indsnuse den klare friske luft, der er krydret med dufte fra havens mange blomster. Jeg synes også, det er dejligt at blive vækket af fuglesang, der finder vej ind gennem den åbne dør.

Her er en vidunderlig atmosfære

Stemningen og atmosfæren er afslappet, og personalet er smilende og imødekommende. Alle fra receptionist og køkkenpersonale til stedets direktør, den meget imødekommende hollandske Auke, står på pinde for gæsterne. Jeg oplever da også selvsamme direktør i gang med at pudse vinduerne i restauranter, hvor han senere på dagen agerer tjener og serverer min aftensmad. Jeg giver mig i kast med en gang ”young goat”, som helt klart kan anbefales, og det samme kan husets vin – en glimrende Rioja.  Når vejret er godt, og det er det jo næsten altid på disse breddegrader, så er det oplagt at indtage sin mad på den store terrasse. Herfra nyder jeg en tidlig morgen at se solen stå op bag bjergene og kaste sine første stråler på modsatte bjergskråning, hvor frugttræerne nu skiftede farve fra mørk grøn til glimtende rødgylden.  Det er en god start på dagen!

Cortijo Bravo har en hyggelig have med masser af blomster og frugttræer og små nicher med bænke, hvor du kan slå dig ned og bare nyde stedets fred og ro. Nederst i haven ligger den lille swimmingpool omgivet af indbydende solsenge. Trænger du til en dukkert i Middelhavet og lidt sand mellem tæerne er der kun 10 km til den brede strand ved Torre del Mar, og Malaga er blot en god ½ times kørsel væk. Her kan du se Picassos fødested og beundre nogle af hans mange værker i det smukke Picasso-museum. Du kan fordrive tiden i de hyggelige gågader og slå dig ned i en af de mange restauranter og nyde lidt lækker mad. Der er mange udflugtsmuligheder, og skulle du løbe tør for idéer, så har hotellet en bog med forslag.

Godt at vide om Hotel Cortijo Bravo

Selv om der blot er 52 km til Malaga lufthavn og det kunne være fristende at droppe lejebilen og tage taxi til/fra hotellet, så anbefaler vi en bil, også selv om I ikke vil begive jer ud på længere stræk. Hotellet ligger lidt fra alfavej og med mindre I har medbragt et stak gode bøger og kan nøjes med dem og den eventyrlige udsigt, så vil vi anbefale at have en lejebil til rådighed. Vær dog OBS på, at det skal være en lille bil - store "amerikanere" egner sig ikke til smalle, spanske bjergveje.

Derfor kommer vi gerne igen til Hotel Cortijo Bravo

Jeg elsker den landlige boutique-stil! Ikke bare på Hotel Cortijo Bravo, men helt generelt. Derfor er særligt jeg glad for at kunne tilbyde et lille sted med meget charme og et personligt udtryk. Tæt på havet, tæt på attraktioner og tæt på byliv er absolut også en af grundene til, at Cortijo Bravo er blevet en del af Hideaways-familien.

Læs mere om Hotel Cortijo Bravo

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,6 Vores gæsters
bedømmelse
75 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Valéz-Malaga – 6 km
 • Restauranter og indkøb, Valéz-Malaga – 6 km
 • Nærmeste strand, Torre del Mar – 10 km
 • Nærmeste golfklub, Baviera Golf – 12 km
 • Nerja og de berømt huler – 31 km
 • Granada og Alhambra – 127 km
 • Nærmeste hvide landsby, Frigiliana – 31 km
 • Malaga lufthavn – 52 km
 • Eksklusive Marbella – 100 km
 • Den engelske kronkoloni, Gibraltar – 176 km
 • Den magiske klippeby, Ronda – 142 km

Værelser

Hotellet har 21 værelser og alle er individuelt indrettet, holdt i lette lyse farver og udstyret med aircondition, TV, telefon, safetybox og føntørrer samt velfungerende badeværelser - nogle har badekar og andre har brus, nogle er holdt i rustik stil, mens andre er lidt mere moderne.

Standardværelserne er ikke overvældende store – de er udstyret med et lille skrivebord, et par behagelige stole, et velfungerende badeværelse med kar eller brus og en stor skøn dobbeltseng med rigtig dyne: )

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Cortijo Bravo:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Carretera Vélez-Benamocarra - km. 1,5
29700 Malaga

Koordinater

Latitude: 36.7880
Longitude: -4.1331

Sådan kan du rejse

På Hotel Cortijo Bravo har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil en samlet rejse inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Spanien. Nærmeste lufthavn er Malaga, der ligger ca. 1 times kørsel fra Hotel Cortijo Bravo (alt efter de trafikale forhold). Du finder aktuelle priser på alle rejser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Jeg anbefaler dig at have en lejebil til rådighed under dit ophold.

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Læs mere

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Andalusien
 • Nærmeste lufthavn: 177 km
 • Afstand til centrum: ca. 8 km
 • Pool
Spanien, Andalusien
 • Nærmeste lufthavn: 71 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Andalusien
 • Nærmeste lufthavn: 46 km
 • Nærmeste by: ca. 8 km
 • Pool