Det første indtryk jeg får af Hotel La Viñuela i Andalusien er i postkort-klassen. Det charmerende hotel er opført ved bredden af et stort vandreservoirer, og dets bygninger, holdt i hvide og gyldne farver, spejler sig sammen med bjergene på modsatte bred i det klare vand, så det er vanskeligt at se, hvad der er vand og hvad der er land. Jeg er kommet fra Malaga ad A7, drejet fra ved Vélez Malaga ad A356 og uden omveje fulgt skiltningen frem til mit mål: Hotel La Viñuela – et hideaway i de skønneste omgivelser.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Det oprindelige hotel er opført i 2002 og har siden formeret sig med knopskydning, så hotellet i dag fremstår sammensat af mange bygninger, der giver et spændende og meget charmerende indtryk.  Efter at have parkeret bilen går jeg gennem den smukke blomstrende have til hotellets reception. Haven er i sig selv noget specielt – den er 15.000 m2 stor, så bare det at tage en havevandring er en lille oplevelse i sig selv. Her er træer, blomster, terrasser og kroge, hvor det er tillokkende at slå sig ned med en god bog, hvis du da ikke blot vil ”kigge langt” og nyde udsigten ud over søen.

Et lokalt, andalusisk køkken

Den søde direktør, Maria, der glad og stolt viser mig rundt på La Viñuela priser i høje toner stedets restaurant, Los Naranjos (appelsinerne) - og ikke uden grund. Kokken tryller de skønneste retter frem, mange med det bedste af det bedste fra det andalusiske køkken. Den dejlige mad serveres i hyggelige omgivelser indendørs eller på terrassen med, ja jeg nævner igen, igen, den vidunderlige udsigt over reservoiret!

Ikke bare menukortet er der kælet for, hotellet har også en meget fin vinkælder, så der er i sandhed noget at se frem til. Når måltidet skal være knap så formelt, eller det bare drejer sig om en let frokost eller eftermiddagste, ja så frekventerer jeg gerne caféen Al Andalus, der også er et fint valg til en godnat-drink inden sengetid. Alle måltider er delikate på dette hotel, og morgenmaden er ingen undtagelse. Her er et fint udvalg af brød, ost, pålæg og frisk frugt. Et ekstra plus er, at når jeg ønsker røræg, omelet eller andet varmt, så tilberedes det til mig i køkkenet, så det serveres helt friskt.

Arenas er mit "hjem"

Mit værelse i den oprindelige ca. 12 år ”gamle” fløj bærer navnet Arenas - her er alle værelser opkaldt efter byer i området. Det er hyggeligt og rart indrettet, men før jeg kigger nærmere på det, må jeg som det første trække gardinerne fra, åbne døren og træde ud på balkonen – og her er den igen, udsigten! Den kan man da aldrig blive træt af. Denne værelseskategori kaldes Tradición. I den lidt nyere fløj ligger Comfortable og Select-værelserne – alle med samme faciliteter. Eneste forskel er, at Comfortable har udsigt til bjergkæden Sierra Tejeda og Select har udsigt over reservoiret.

Afslapning eller aktiv?

Det er dejligt at slappe af med en dukkert i en af de 2 swimmingpools, og vil du gerne på oplevelse, så er flere af Andalusiens store attraktioner indenfor rækkevidde. Jeg kan ikke stå for en tur til Granada for at gense det eventyrlige maurerpalads, Alhambra og gå en tur i byens snævre gader – det er en køretur på ca. 1½ time pr. vej. Lidt længere er der til Cordoba, men mon ikke du vil synes, det er turen værd, når du står i den smukke moske med de mange buer i gyldent og rødt – det syn fæstner sig for evigt på nethinden. Der er blot 15 minutters kørsel til den brede strand ved Torre del Mar og 40 minutter til drypstenshulerne ved Nerja. Og så må vi ikke glemme byen Malaga, Picassos fødeby. Her er museer, masser af shopping, dejlige gader og hyggelige pladser med ”vadesteder” i hobetal, og højt oppe over byen knejser de 2 mauriske borge, Alcazaba og Gibralfaro. Hotel La Vinuela er omgivet af smuk natur med oplagte muligheder for nogle gode vandreture. Ja, man behøver absolut ikke at kede sig her, og føromtalte direktør, Maria, fortæller da også at mange gæster bor på La Viñuela i både 1 og 2 uger.

La Viñuela har også SPA'en, Mei Wellness & SPA. Her kan du slappe af og nyde faciliteterne under helt private former enten på egen hånd eller i selskab med den eller dem, du har valgt. Der er kun plads til max 5 personer, så der er virkelig tale om et lille intimt sted. Begynd med aromaterapi og kontrast brusere, nyd SPA’ens hamman og slut den dejlige oplevelse af i saunaen og jacuzzien, der begge har udsigt over det smukke La Viñuela reservoir.

 

Læs mere om La Vinuela

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,2 Vores gæsters
bedømmelse
610 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Vélez-Malaga – ca. 14 km
 • Restauranter og indkøb, Vélez-Malaga – ca. 14 km
 • Granada og Alhambra – ca. 129 km
 • Nærmeste strand, Torre del Mar – ca. 18 km
 • Nærmeste golfklub, Baviera Golf – ca. 20 km
 • Den engelske kronkoloni Gibraltar – ca. 185 km
 • Den magiske klippeby, Ronda – ca. 153 km
 • Nerja og dens berømte huler – ca. 39 km
 • Nærmeste hvide landsby, Canillas de Aceituno  – ca. 15 km
 • Malaga lufthavn – ca. 62 km

Værelser

Hotellet har 36, hyggelige og rummelige dobbeltværelser alle udstyret med lænestole og sofabord, aircondition, TV, minibar, opholdsafdeling, badeværelse med hårtørrer, safetybox og som prikken over i’et en dejlig, stor terrasse/balkon med bord og stole.

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på La Vinuela:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Carretera de Vélez Alhama
29712 Viñuela

Koordinater

Latitude: 36.8752
Longitude: -4.1586

Sådan kan du rejse

På La Viñuela Boutique Hotel har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil en samlet rejse inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel”, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Spanien. Nærmeste lufthavn er Malaga, der ligger ca. 1 times kørsel fra La Viñuela Boutique Hotel (alt efter de trafikale forhold). Du finder aktuelle priser på alle rejser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Jeg anbefaler dig at have en lejebil til rådighed under dit ophold.

Du kan også vælge at benytte hotellet på en rundrejse, hvis du vil opleve endnu mere af regionen Andalusien, læs mere under rejsetemaet ’rundrejser i lejebil’ eller om "Rundrejse for livsnydere i Andalusien - 10 dage" alternativt kan du bestille et skræddersyet tilbud.

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Læs mere

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Andalusien, Granada
 • Nærmeste lufthavn: 72 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Andalusien
 • Nærmeste lufthavn: 92 km
 • Nærmeste strand: ca. 2 km
 • Pool
Spanien, Andalusien
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering