Hotelanmeldelser af Hotel Villa Oniria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Oniria som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Oniria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,0

Dejligt lille moderniseret hotel i Granada

Et mindre hotel i en tidligere villa i gåafstand til det meste i Granada. God atmosfære. Skønt værelse. Dejlig mad. Der var pool i kælderen samt massage. Eneste var tagterrassen, som var et trækplaster for os, da vi bookede, men den var lukket grundet manglende vedligeholdelse. Der var ellers dejlig udsigt til Sierra Nevada.
10,0

Lækkert hotel

Central beliggenged
7,1

Dejligt centralt beliggende hotel

Havde fået at vide at hotellet havde privat parkering, fik bare ikke at vide at vi hjemmefra skulle have reserveret et parkeringsplads. Så da vi tjekkede ind var der ikke nogen plads til os.
Svar fra Hideaways
Kære Kurt Jeg er glad for at høre, at I har nydt opholdet på vores hideaway : ) I hotelteksten skriver vi, at Villa Oniria ikke har en gæsteparkering, men at der findes en parkeringskælder (mod betaling) næsten lige ved siden af hotellet, og det har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe med at reservere. Mange hilsner Amalie
10,0

Central beliggenhed

God velkomst ved check-in, de sørgede for parkering af bilen, så vi ikke selv skulle ud at finde en P-Plads. Værelset var superfint og rummeligt. Det var rigtig dejligt med gårdhaven, når vi kom hjem fra en hel dags oplevelser og så kunne sidde og slappe af i haven. Dejlig morgenmad.
10,0

Eksklusivt hotel midt i byen

Skønt eksklusivt hotel, hjælpsomt personale, alt indenfor gå afstand.
9,0

Meget godt hotel lige i centrum

Lækkert hotel, virkelig høj standard. Pragtfuld lille have med servering. Morgenmaden ikke så imponerende.
9,3

8,7

Dejligt hotel med enkelte mangler

Servicen i receptionen var høj og værelserne og hotellets omgivelser var pragtfulde. Desværre kunne træningslokalet ikke bruges og der var ofte ventetid i restauranten om morgenen for at få e bord.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,0 af 10
Baseret på 8 anmeldelser