Langtidsrejser til Andalusien

Andalusien i det sydligste Spanien er perfekt til en langtidsferie ikke kun på grund af de mange soltimer og fantastiske strande ud til et azurblåt Middelhav, men også fordi du her kan opleve kulturhistoriske seværdigheder i verdensklasse. Hos Hideaways kan du rejse på langtidsrejse til Andalusien fra alle lufthavne og i nøjagtig det antal dage du ønsker.

Spanien når det er bedst

Bestiller du en langtidsferie hos Hideaways med billeje er mulighederne for spændende udflugter næsten uendelige i Andalusien. Klippebyen Ronda med den gamle tyrefægterarena, farverige Sevilla og naturligvis det smukke Alhambra ved Granada for bare at nævne nogle få af de mange udflugtsmuligheder. Der er også masser af muligheder for at være aktiv i Andalusien, hvad enten du foretrækker cykling, vandring eller golf. Du kan naturligvis også "nøjes" med at være aktiv i Middelhavets bølger eller hotellets swimmingpool. Når du ikke har travlt, behøver du ikke have dårlig samvittighed over at tage et par dage, hvor du bare slapper af med en god bog i solen. På en langtidsferie har du også tiden til at fordybe dig i og nyde den lokale gastronomi eller på at finde de små gemmesteder, hvor der ofte venter unikke rejseoplevelser, som almindelige turister ikke får.

Få rabatter på en langtidsferie

En langtidsferie i Andalusien er ikke blot en oplagt mulighed for at tage en tiltrængt pause fra den danske vinter. Du har også gode muligheder for at opnå gode rabatter på hoteller og ferieboliger, når du på en langtidsferie bor flere uger på samme hotel. Du kan naturligvis også vælge at benytte den ekstra lange ferie til at bo på flere forskellige hoteller, og på den måde opleve flere dele af Andalusien. Se alle Hideaways' rejser med fly og hotel til Andalusien, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie skræddersyet efter dine ønsker.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér