Luksusferie til Andalusien

Tag på luksusrejse til Andalusien, og nyd den sydspanskes regions mange farver, dybe dale, hvide bjerglandsbyer og Costa del Sols livlige buzz. Og så er der selvfølgelig maden. Ingen Luksusferie uden god mad, og madoplevelser er der nok af i Andalusien. Der findes så mange små, lokale gemmesteder, hvor der serveres spansk mad, som krydrer dit ophold og forkæler dine smagsløg.

Spanien har sammenlagt gjort sig bemærket på UNESCO’s verdensarvsliste intet mindre end 44 gange, og af disse udmærkelser ligger de seks i Andalusien. Selvom du ikke tilhører den kulturelle elite, bør du under alle omstændigheder overveje at udvælge at besøge mindst én af attraktionerne, for det kan blive en oplevelse for livet. Alhambra og Generalife-haven i Granada, Mezquitaen i Cordoba, eller hulemalerierne i Almeria for blot at nævne nogle få.

Andalusien er oplagt til alt fra cykelture, vandring eller en tur på hesteryg, især baglandet mod Sierra Nevada byder på enestående muligheder for aktive udfoldelser, ligesom en vandretur på den svimlende Caminito del Rey er en oplevelse for livet. Men naturligvis er der en aktivitet, hvor smilet kommer frem på såvel store som små – på med svømmetøjet og hop i swimmingpoolen på dit luksushotel eller lad din indre vandhund afprøve de kilometerlange sandstrande langs Middelhavet.

Bo på et ægte luksushotel i Andalusien

Et luksushotel i Andalusien danner den perfekte ramme om en uforglemmelig rejse. Et luksushotel er ikke bare et tophotel hos Hideaways, men nøje udvalgt ud fra bl.a. beliggenhed, størrelse, arkitektur og ikke mindst brugeranmeldelser - altid til konkurrencedygtige priser. Det betyder at du kan komme på en luksusrejse, som ikke ødelægger hele dit rejsebudget, og samtidig er rejsen fleksibel, da du selv kan bestemme dine rejsedatoer og rejselængde.

Du kan rejse på luksusferie i Andalusien med Hideaways fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til Malagas internationale lufthavn. Herefter går det i lejet bil til din bestemte luksusferiedestination og frem til dit luksushotel. Alternativt kan du flyve til Faro i Portugal og fortsætte rejsen derfra i en lejet bil, mens du oplever de smukke landskaber på egen hånd.

>> Læs også om luksusrejser til Mallorca
>> Læs mere om pakkerejser til Spanien

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér