Hotelanmeldelser af Pena Parda Bay Hotel

Læs personlige anmeldelser af Pena Parda Bay Hotel som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pena Parda Bay Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,8

Fantastisk

Rigtig godt hotel, god service, rent og pænt, mangler lidt på morgenmads fronten.
9,8

Fred og ro tæt på stranden

Et flot nyt hotel med en dejlig beliggenhed. Tæt på stranden og værelser med havudsigt endda fra bruser og toilet. Virkelig gode restauranter tæt på. Hotellet ligger i den fredelige ende af en lille kystby.
9,8

9,1

Perfekt
9,0

Super hotel med super betjening

Rummet vi havde med altan med havudsigt, var virkelig utrolig lækkert. Vi anbefaler dog, at tage et rum med terrasse, da altanen ikke er så stor, og da det er en stenstrand der ligger ud for hotellet, som man ikke kan ligge på. Værelser med terrasse har solsenge. Bemærk at hotellet ikke har solterrasse som der står anført nogle steder. Personalet er super søde, og restauranten på hotellet, synes vi faktisk er områdets bedste. Restauranterne ved havnen er også rigtig gode. Stedet kan helt sikkert anbefales.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,3 af 10
Baseret på 5 anmeldelser