Hotelanmeldelser af Sierra Tejeda Hotel

Læs personlige anmeldelser af Sierra Tejeda Hotel som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sierra Tejeda Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,2

Lille hyggeligt og gæstfrit hotel med suveren beliggenhed

Dette lille hotel er fyldt med atmosfære og alle værelser har god udsigt. Værtsparret er meget venlige og serviceminded. Morgenmaden se simpel med gode råvarer og elegant serveret. Byen Alkucin har flere meget hyggelige og gode restauranter med særdeles lave priser. Der er max 30 min til havet og overalt er små hyggelige bjergbyer med masser af atmosfære.
8,9

Vi havde en dejlig stor lejlighed med kæmpe balkon og en fantastisk udsigt. Toilettet ikke mindst brusekabinen er ret lille, men det fungerede fint, ligesom alt andet i lejligheden, herunder wifi. Poolen er som beskrevet lille, men vi brugte den fint alligevel - også til hele pooldage. I forhold til prisen får man virkelig meget for pengene. Vi nød vores ophold på 12 dage og vender meget gerne tilbage en anden gang.
8,0

8,6

Fredeligt sted i dejlige omgivelser

Sierra Tejeda Hotel ligger et fint sted i dejlige og fredelige omgivelser og godt udgangspunkt for traveture og udflugter. Super fin morgen mad og hjælpsomt personale.
8,3

Godt hotel i autentisk lille by

Begge hotelværelser fungerede fint, rigtig dejlig udsigt og terrasse. Dog var der et lille men! at haven var låst af, da ejeren selv brugte den. Og at hotellet ikke kunne tilbyde nogen form for aftensmad. Morgenmaden var god med mange tilbud, og personalet var vældig søde og flinke.
Svar fra Hideaways
Kære Helle Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god ferie i Andalusien og har nyt jeres ophold på Sierra Tejeda Hotel : ) Da haven er fælles for nabohuset, ejerne og gæsterne af hotellet, så kan haven lukkes af til privat brug. Det er dog altid muligt at forhøre sig i receptionen om mulighederne for at benytte haven, selvom den er lukket af. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen en anden god gang! Mange hilsner, Amalie
7,4

Fint lille hotel

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,2 af 10
Baseret på 6 anmeldelser