Hotelanmeldelser af Vincci Seleccion Estrella del Mar

Læs personlige anmeldelser af Vincci Seleccion Estrella del Mar som ligger i Andalusien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vincci Seleccion Estrella del Mar. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,8

Luksusferie

Vi havde nok hotellets bedste - i hvert fald mest centrale værelse - med balkon og udsigt til hele poolområdet mv. Morgenbuffet særdeles alsidig og god. Aftenbuffet ligeledes - og med nyt tema hver aften, så man ikke kørte sur i de samme retter. Stor service fra personalet. Restauranten havde udendørs terasser, hvor man kunne spise.
10,0

Lækkert hotel og Beach Club

Skønt hotel med 4 lækre poolområder at vælge imellem, fantastisk natur, rent og lækkert og et meget venligt og seviceminded personale. Allerbedst og der, hvor vi brugte mest tid, var hotellets Beach Club med infinitypool, liggestole, græs og - igen - et fantastisk personale og en dejlig restaurant direkte til stranden. Desværre koster det ekstra at tilbringe tid på stedet (såsom at bade i poolen, liggestole og håndklæder osv) - og ikke kun for serviceydelserne som massage, spa mv. - hvilket vi kunne ønske os var inkluderet i hotelprisen. Direkte på stranden og som nabo til the Beach Club ligger "La Plage Casanis" et fantastisk sted - lidt hippieagtigt med dj og dans på stranden i weekenden - og med skøn mad og en fantastisk atmosfære og miljø. Det blev vores yndlings frikostbar Beliggenhed og området er super og vi lejede bil og kørte til den gamle by i Marbella, som er utrolig hyggelig, specielt om aftenen med en cocktail på "Appelsinpladsen", vi shoppede i Puerto Banus (dyrt men dejligt) og spiste på "Jacks Smokehouse" med udsigt over havnen, men allermest kan vi anbefale "En Lobito de Mar" i Marbella, hvor vi havde en fantastisk aften med en meget personlig betjening og fantastisk mad (ikke billig, men pengene værd) Sidste dag tog vi til Malaga, som en en meget smuk by. En uge er for lidt på dette skønne sted og vi kommer helt sikkert tilbage igen.
10,0

8,3

God service og meget imødekommende personale

Jeg kan ikke sætte en finger på opholdet og personalets indstilling. Jeg har dog forstået hotelbeskrivelsen således at spa, lækkert træningscenter og pool var en del af hotelopholdet. Det viser sig dog at det var Beach clubben, som kostede ekstra og som ikke tillod børn.
Svar fra Hideaways
Kære Frederik Jeg er glad for at høre, at I havde en god tur til Andalusien, og at I nød opholdet på Vincci Seleccion Estrella Del Mar! Under afsnittet Beach Club Estrella del Mar i hotelteksten kan du læse, at hotellets beach club med SPA mm. kan benyttes mod gebyr, og at der er begrænset adgang for børn. Jeg giver dig helt ret i, at Ojén er et besøg værd - den hvide landsby emmer af hygge, atmosfære og historie: ) Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkomne en anden god gang, når rejselysten igen melder sig. Mange hilsner, Amalie

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,5 af 10
Baseret på 4 anmeldelser